Humm

Du har säkert hört talas om Kombucha och hur bra det är för dig, men vad är det egentligen som gör denna produkt så hälsosam och perfekt för din aktiva sommar? Vi har pratat med vår partner Humm, företaget som tog kombucha ut på Svenska marknaden.

 

Vad är Kombucha?

Kombucha är en fermenterad dryck som innehåller höga halter av näringsrika ämnen såsom probiotika, antioxidanter och B-vitaminer. Drycken framställs med hjälp av sötat te och jästkultur (även känt som scoby). Den enzymrika drycken smakar inte bara gott, den gör även gott för matsmältning och immunförsvar! Resultatet blir en uppfriskande, ibland något söt och lätt bubblig dryck. Det är fullt möjligt att göra egen kombucha, och det är många som gör! Men har man mindre tålamod finns det numer ett brett sortiment av goda smaker från en mängd professionella bryggerier att köpa i de flesta butiker. Fermenterade livsmedel och drycker såsom kombucha, surkål och kimchi innehåller en mängd vitaminer och goda bakterier.

Följ Humm på Instagram

Inspireras och lär dig mer om Humms alla goda smaker och hälsofördelar genom att följa Humm på instagram

Till Instagram

Därför är Kombucha nyttigt

Som du kanske har hört är drycken kombucha nyttigt, vi ska nu förklara varför du ska göra denna tusenåriga dryck till en del av din vardag!

Läs mer

I en butik nära dig!

I Humms sortiment hittar du förhoppningsvis din nästa favoritdryck! Humm Kombucha finns i dag att köpa hos mängder av återförsäljare runtom i Sverige. Humm Kombucha finns i sex härliga smaker med inslag av mango, passion, granatäpple, kokos och mycket mer.

Hitta din butik