1. Hem
  2. »
  3. Om oss
  4. »
  5. Samarbeten

Samarbeten

Vi tror på kraften i att göra saker tillsammans. Därför är vi glada och stolta över de fina samarbeten vi har tillsammans med våra partners.

Våra partners

Stockholm Live

Vi är exklusiv kaffeleverantör och partner till Stockholm Lives arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Annexet och Hovet.

Space

Vi är exklusiv kaffeleverantör och partner till Space. Ett digitalt kulturcenter beläget vid Sergels Torg.

Regnbågsfonden

Vi delar Regnbågsfondens syn att människor i hela världen ska ha samma mänskliga friheter och demokratiska rättigheter. Därför är vi stolt partner till Regnbågsfondens viktiga jobb.

Ronald Mcdonald Barnfond

På Ronald McDonald Hus kan familjer som genomgår tuffa tider vakna upp till doften av nybryggt Löfbergskaffe i ett tryggt och hemlikt boende, nära sjukhusen.

Löfbergs arena

Karlstad och Värmland har en speciell plats i Löfbergs hjärta. Vi har länge varit samarbetspartner till Färjestad och Löfbergs arena.

Grunden BOIS

Föreningslivet är viktigt för oss på Löfbergs. Grunden BOIS är en idrottsförening öppen för alla.

Rackstad Muséet

Den värmländska kulturen är något vi värnar om och är stolta över. Vi är kaffeleverantör och stolt samarbetspartner med Rackstad Muséet.

Västanå Teater

Den värmländska kulturen är något vi värnar om och är stolta över. Vi är kaffeleverantör och stolt samarbetspartner med Västanå Teater.

Karlstad Stadsmission

Sedan Löfbergs grundades 1906 har det varit viktigt för oss att värna om det lokala samhället. Därför är samarbetet med Karlstads Stadsmission viktigt för oss.