1. Hem
  2. »
  3. Hållbarhet
  4. »
  5. Samarbeten

Samarbeten

Att ta ansvar för människor och miljö har alltid varit viktigt för oss. Vi tror stenhårt på kraften i att göra saker tillsammans, och därför jobbar vi ofta ihop med andra.

Våra samarbetspartners

International Coffee Partners

En icke-vinstdrivande organisation där vi tillsammans med sex andra familjeägda kaffeföretag driver utvecklingsprojekt som förbättrar utvecklingsmöjligheter och levnadsvillkor för småskaliga kaffeodlare.

Era of We

En digital och transparent plattform där kaffeodlaren sätter villkoren, kan dela sin passion och information om kaffets historia och unika egenskaper direkt med konsumenten.

Hagainitiativet

Ett företagsnätverk som vill visa att näringslivet är en del av lösningen i klimatomställningen, bland annat genom visa kopplingen mellan ambitiösa klimatstrategier och ökad lönsamhet.

Livsmedelsföretagen

En branschorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige. Här arbetar vi tillsammans med andra gör för att livsmedelsindustrin ska uppnå målen i Parisavtalet och FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Initiative for Coffee&Climate

Ett initiativ där vi tillsammans med medlemmarna i International Coffee Partners, andra kaffeföretag, Sida och lokala organisationer hjälper småskaliga odlare att möta klimatförändringar.

WWF:s Hållbar Livsmedelskedja

Ett nätverk där 15 ledande svenska livsmedelsföretag arbetar tillsammans med Världsnaturfonden för mer hållbar livsmedelsproduktion och -konsumtion i Sverige.

CSR Sweden

Ett nätverk med fokus på företagens samhällsansvar och engagemang. Genom kunskap, kontakter och erfarenhetsutbyten bidrar nätverket till en positiv utveckling i CSR- och hållbarhetsfrågor.

Circular Coffee Community

Ett nätverk som genom öppen innovation bidrar till en cirkulär transformation i kaffevärlden. Här samverkar företag och andra för att ta vara på kaffets fulla potential.

European Coffee Federation

En europeisk branschorganisation för kaffeindustrin med fokus livsmedelssäkerhet, hållbarhet och internationell handel. Arbetar aktivt för att bidra till en rättvis och hållbar produktion och handel.