1. Hem
  2. »
  3. Kaffeinspiration
  4. »
  5. Kaffekunskap
  6. »
  7. Vilken morgonmänniska är du?

Vilken morgonmänniska är du?

Morgonpigg eller ett hopplöst fall av sjusovare? I vårt sortiment finns en kaffesort för alla! Vi hjälper dig att hitta rätt.

Den fridfulla

Det finns få saker som inte ryms i din morgonstund! Som ett djupgående tidningsreportage eller en långinverkande hårinpackning- självklart ackompanjerat av smaken av en ljuvlig kopp kaffe och nymalda kaffebönor.

Brazil

Du ägnar gärna ditt morgonkaffe både i tid och kärlek, så för dig är både hela bönor ett utmärkt val. När Brazilbönorna mals sprider sig en oemotståndlig doft av söt smörkola och hasselnöt som tillsammans med den mjuka eftersmaken gör det till ett kaffe att njuta av länge och väl.

Den snoozande

Finns det något ljuvligare än att snooza? Ibland händer det att du gör ett ambitiöst försök att faktiskt stiga upp i tid, vilket allt som oftast förblir just ett försök. Men tanken är god, och det är den som räknas!

Bryggkaffe Kharisma

Det här mörkrostade kaffet med toner av hasselnöt är en riktig energikick. Vi lovar, en sipp av en het kopp nybryggt Kharisma kommer garanterat hjälpa dig gnugga sömnen ur ögonen.

Den tidseffektiva

För dig handlar livet om att hinna göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, alltid med en kopp nybryggt kaffe nära till hands. Din morgonritual? Den är såklart minutiöst planerad för att maximera dygnets alla vakna timmar.

Bryggkaffe Mellanrost Original

Löfbergs Original-blandning är en mjuk och fyllig mellanrost som kräver minimal uppmärksamhet. Bara att stiga upp, starta kaffebryggaren och voilá – ett kaffe som smakar lika gott hemma som på språng.

Den hurtiga

Löpning, cykling eller ett pulshöjande pass på gymmet. Inget går upp mot att starta dagen med ett svettigt träningspass! Det bästa av allt? Belöningen i form av den ljuvliga doften av nymalda kaffebönor som väntar efteråt.

Hela bönor Organic Dark Roast

Att mala kaffebönorna själv är för dig inga konstigheter. Med sin lena smak av söta bär och fyllig mjölkchoklad ger det här kaffet bästa (och godast) möjliga kickstart på dagen.