Mörkrost

Kort produktinformation:

  • Bryggkaffe
  • Extra mörkrostat
  • Arabica- och robustakaffe
  • Rainforest alliance certifierat
  • Innehåller cirka 80 mg koffein per kopp
  • 450g räcker till 55-75 koppar kaffe
  • Dosera 1 kaffemått/matsked per 1,5 dl vatten (6-8 g per 1,5 dl)

Bryggkaffe Mörkrost är ett extra mörkrostat kaffe med intensiva toner av mörk choklad och spännande kryddiga toner.

Bryggkaffet är en blandning av arabicakaffe från Sydamerika och robustakaffe från Indien/Östafrika. Kaffet är certifierat av Rainforest Alliance, vilket är en oberoende organisation som arbetar för att skapa hållbara försörjningsmöjligheter för kaffeodlare och att bevara den biologiska mångfalden.

En god kopp kaffe
Bryggkaffe Mörkrost passar dig som dricker kaffe med mjölk eller växtbaserade alternativ, eller dig som bara vill ha ett mörk och kryddigt kaffe.

Hållbarhet på kaffet
Bryggkaffet bör förvaras torrt och svalt i väl tillsluten originalförpackning, då bevaras kaffets aromer bäst. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 10-14 dagar.

När kaffet är slut
Av miljöskäl är den arombevarande plasten i förpackningen mycket tunn vilket möjliggörs av det skyddande pappersomslaget. Vår förpackning innehåller dessutom plast från förnybar råvara. Källsortera pappret som pappersförpackning och påsen som plast. Filter och sump sorteras som matavfall och kan komposteras.

Smakprofil

Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345

Kaffedrinkar

Du vet väl om att kaffe är en utmärkt ingrediens för goda drinkar?

Du kanske även gillar

Mörkrost

Bryggkaffe
450g
Ett extra mörkrostat kaffe med intensiva toner av mörk choklad och spännande kryddiga toner. Read more about Mörkrost
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345
Bryggkaffe Fika

Fika

Bryggkaffe
450g
Ett mörkrostat kaffe som framhäver de fina tonerna av kakao. Read more about Fika
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345
Bryggkaffe Brazil

Brazil

Bryggkaffe
Ett mellanrostat kaffe som bjuder på söta toner av smörkola och hasselnöt. Read more about Brazil
Roasting:
12345
Fullness:
12345
Acidity:
12345