Prezzo

Kort produktinformation

  • Presskaffe
  • Grovmalet
  • Mellanrost
  • Arabicakaffe
  • Rainforest alliance certifierat

Presskaffe Prezzo är ett grovmalet kaffe med elegant smak och en välbalanserad komposition mellan rund, fruktig syrlighet och angenäm sötma.

Presskaffet är 100% arabicakaffe från Syd- och Centralamerika, Östafrika samt Sydostasien. Kaffet är certifierat av Rainforest Alliance, vilket är en oberoende organisation som arbetar för att skapa hållbara försörjningsmöjligheter för kaffeodlare och att bevara den biologiska mångfalden.

En god kopp kaffe
Presskaffe Prezzo är ett mellanrostat kaffe som passar perfekt för dig som brygger i presskanna eller perkulator.

Hållbarhet på kaffet
Presskaffet bör förvaras torrt och svalt i väl tillsluten originalförpackning, då bevaras kaffets aromer bäst. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 10-14 dagar.

När kaffet är slut
Av miljöskäl är den arombevarande plasten i förpackningen mycket tunn vilket möjliggörs av det skyddande pappersomslaget. Vår förpackning innehåller dessutom plast från förnybar råvara. Källsortera pappret som pappersförpackning och påsen som plast. Filter och sump sorteras som matavfall och kan komposteras.

Smakprofil

Rostning:
12345
Fyllighet:
12345
Syrlighet:
12345

Kaffedrinkar

Du vet väl om att kaffe är en utmärkt ingrediens för goda drinkar?

Du kanske även gillar

Prezzo

Presskaffe
450g
Ett mellanrostat kaffe med elegant smak och en välbalanserad komposition mellan rund, fruktig syrlighet och angenäm sötma. Läs mer om Prezzo
Rostning:
12345
Fyllighet:
12345
Syrlighet:
12345