Kokkaffe

Kort produktinformation

  • Kokkaffe
  • Mellanrost
  • Arabicakaffe
  • Rainforest alliance certifierat
  • Dosera 65g kaffe/liter vatten

Kokkaffe Mellanrost framhäver en fin och mjuk arom med lång, rund eftersmak. Smaken domineras av en lätt nötaktig sötma med inslag av behaglig syrlighet i eftersmaken. 

Kokkaffe Mellanrost är 100% arabicakaffe från Syd- och Centralamerika, Östafrika samt Sydostasien. Kaffet är certifierat av Rainforest Alliance, vilket är en oberoende organisation som arbetar för att skapa hållbara försörjningsmöjligheter för kaffeodlare och att bevara den biologiska mångfalden.

En god kopp kaffe
Kokkaffe passar perfekt för dig som kokar ditt kaffe i kaffepanna.

Hållbarhet på kaffet
Bör förvaras torrt och svalt i väl tillsluten originalförpackning, då bevaras kaffets aromer bäst. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 10-14 dagar.

När kaffet är slut
Av miljöskäl är den arombevarande plasten i förpackningen mycket tunn vilket möjliggörs av det skyddande pappersomslaget. Vår förpackning innehåller dessutom plast från förnybar råvara. Källsortera pappret som pappersförpackning och påsen som plast. Filter och sump sorteras som matavfall och kan komposteras.

Smakprofil

Rostning:
12345
Fyllighet:
12345
Syrlighet:
12345

Kaffedrinkar

Du vet väl om att kaffe är en utmärkt ingrediens för goda drinkar?

Du kanske även gillar

Kokkaffe

Kokkaffe
450g
Ett mellanrostat kaffe med smak av en lätt nötaktig sötma och inslag av behaglig syrlighet i eftersmaken. Läs mer om Kokkaffe
Rostning:
12345
Fyllighet:
12345
Syrlighet:
12345