Offentlig upphandling

Från det lilla kaffebäret ute på fältet till det nybryggda kaffet i morgonkoppen,
vi jobbar hårt och engagerat i hela kedjan.

  1. Hem
  2. »
  3. Offentlig upphandling

Offentlig upphandling

Vi på Löfbergs kan mycket om kaffe och är en trygg partner när det kommer till upphandlingar. Oavsett om ni vill diskutera hållbarhet eller ha hjälp med vilket kaffe som passar till vilken kaffemaskin, finns vi här.

Kaffe som både smakar och gör gott

Det finns något som vi på Löfbergs aldrig tummar på – smaken på kaffet. Det kan vara mörkrostat och fylligt kaffe med kraftfullt karaktär. Eller en mellanrostat med rund smak och viss syrlighet. Absolut. Men vi tror att det som får kaffe att smaka allra bäst är när det görs med omtanke för både människor och planeten.

Stolta kaffeaffärer

Serverar du certifierat kaffe? Då kan vi hjälpa dig att visa de positiva och konkreta effekterna ditt val innebär. Med ett inramat hållbarhetskvitto på väggen talar du enkelt och tydligt om vad du är med och bidrar till.

Här kan du läsa mer om vilka certifieringar vi jobbar med!

Tillsammans för en värld där människor och kaffe kan växa

Den goda smaken har vi på Löfbergs jobbat med sedan 1906. Att ta ansvar för människor och miljö har varit självklart lika länge. Det betyder att när du sätter på dagens första kanna kan du alltid känna dig trygg med att kaffet du dricker både smakar och gör gott.

Schysst producerat

På familjeföretaget Löfbergs har vi med hantverk, passion och omsorg närproducerat vårt kaffe sedan 1906.

Schysst konsumerat

Välj ditt kaffe med omsorg och drick upp det du häller upp. Sortera filter och sump som matavfall och återvinn förpackningen.

Schysst odlat

Kaffe är ett hantverk, därför gör vi allt vi kan för att värna om både miljön och levnadsvillkoren för världens kaffebönder.

Kontakta oss så berättar vi mer!