Ekologiskt kaffe i alla former

Det har gått mer än 20 år sedan kafferosteriet Löfbergs producerade sitt första paket ekologiskt kaffe och idag är vi stolta att vara en av världens största importörer och rosterier av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.

Ekologisk mångfald

Vi har idag ekologiska produkter för flera olika bryggtekniker. Det finns naturligtvis ekologiskt bryggkaffe som är mörk– eller mellanrostat. Det finns ekologiskt kokkaffe, perfekt att ta med på fjäll- eller skogsturen för kokning i en klassiskt kaffepanna. En annan bra metod när man är ute på vift är vårt ekologiska snabbkaffe. För olika pressmetoder och perkolator har vi just nu inget färdigmalet presskaffe som är ekologiskt certifierat, här jobbar vi certifierat enligt Rainforest Alliance. Vill du pressa helt ekologiskt kaffe så finns det fantastiska hela bönor av olika typ och rostning att lägga i kvarnen.

Är du sugen på nåt kallt så blir det till att dricka ekologiskt även där. Vi pratar alltså om iskaffe. Kolla in ICE-sortimentet!

En sista grej bara

Ett av de stora initiativ för hållbart och socialt stärkande kaffe som vi på Löfbergs är med och driver är Next Generation Coffee. Det är vår satsning för att få den unga generationen att se en positiv framtid inom kaffeodling. Mer om Next Generation Coffee hittar du här. Och de fina kaffebönor som kommit från dessa unga kvinnors och mäns passion och kraft hittar du här.