Säg god morgon till vår nya design

Till alla morgontrötta vill vi nu meddela att vårt bryggkaffe har ny design. Självklart är det samma goda kaffe.

Vi går upp för ett bättre morgonkaffe

Vi har alltid gått vår egen väg och gjort det vi trott på. Både för kaffet och människan. Vi brinner för hållbart och gott kaffe, det är därför vi går upp på morgonen. Världen är långt från perfekt och vi tror att varje individ och företag kan påverka hur vår värld ser ut. Därför ser vi det som vårt ansvar att lyfta människor som bryr sig, som tror på något som gör världen till en lite bättre plats. Vi behöver alla något att gå upp för, och vi finns alltid där för att ge den lilla extra motivationen till att göra just det.

Läs mer!

Smak och arom

Det finns något som vi på Löfbergs aldrig tummar på – smaken på kaffet. Vi tror att det som får kaffe att smaka allra bäst är när det görs med omtanke för både människor och planeten.

Vår historia

Historien om Löfbergs börjar i Karlstad år 1906. Det är historien om ett familjeägt kafferosteri som utvecklas från att vara ett litet lokalt företag till att bli en internationell aktör.

Hållbarhet

Den goda smaken har vi jobbat med sedan 1906 när Löfbergs grundades. Att ta ansvar för människor och miljö har varit självklart lika länge. Det jobbar vi med på många olika sätt i hela vår värdekedja, från böna till kopp.

Vårt sortiment

Mörkrostat och intensivt? Eller en mellanrost med toner av smörkola och hasselnöt? Kanske sött och runt med en hint av nougat och marsipan? Vi har kaffe för alla smaker!