Kaffebellini med hallon och lakrits

En riktigt god drink som gästerna kan stå och smutta på medan maten förbereds. Stort plus för att du kan förbereda hallonpurén och sedan hälla över drycken när gästerna kommer! Vill du ha en frisk alkoholfri drink är det här en succé – välj bara ett alkoholfritt bubbel! Drinken är godast om den serveras riktigt kall.

Gör så här:

  • Gnid en citronskiva längs kanten på ett champagneglas och doppa sedan i socker
  • Mosa hallonen och filtrera genom en finmaskig sil till en slät sås (spara några hallon till dekoration)
  • Blanda hallonen med sirap och lakritspulver och häll upp i glaset.
  • Fyll på med lika delar Cold Brew och mousserande vin

 

Tips!

Förbered din egen Cold Brew dagen innan. Recept hittar du här!

1 citronskiva 1 msk socker 1 msk hallonpuré (5 st färska hallon) 1 tsk sirap 0,5 tsk Lakritspulver 6 cl Cold Brew 6 cl mousserande vin

Hotell, restaurang eller café?

Läs mer om våra produkter och erbjudanden!

Klicka här!