Glutenfri fransk chokladtårta
Mumsigt kletig chokladkaka med smaker av mint och kaffe. Tips! Använd våra snabbkaffen FAIR Fresh eller Bold Espresso för en smidig och god tillagning.

Gör så här:
- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält smöret i en kastrull och rör i chokladen, rör till en blank smet
- Blanda i sockret och äggen, ett i taget
- Tillsätt polkagrishacket i smeten
- Smörj kanterna på en springform, 28 cm i diameter och lägg bakplåtspapper i botten
- Häll i smeten och grädda i ugnen i 15 min
- Ta ut och låt svalna ordentligt
- Lossa kakan och lägg på en plåt klädd i bakplåtspapper eller plastfolie
- Koka upp grädden i en kastrull och rör i chokladen tills det blir en jämn smet
- Rör i smör, kaffe och sirap och bred ut smeten över kakan
- Låt kakan stelna i kylen och dekorera