Pages

Next Generation Coffee

I generationer har vår familj haft nära kontakt med de som odlar kaffet du dricker varje dag. I våra möten på avlägsna bergssluttningar runtom i världen ser vi glöden, engagemanget och passionen. Men vi ser också att det finns en hel del utmaningar. Gott kaffe är ingen självklarhet när klimatet förändras och allt färre unga ser en framtid som kaffeodlare. Det vill vi ändra på.
Next Generation Coffee är familjen Löfbergs bidrag för att få den unga generationen att se en positiv framtid inom kaffeodling. Genom utbildning och direkt handel förbättrar vi utvecklingsmöjligheterna för nästa generations kaffebönder i Colombia och Tanzania. Samtidigt säkrar vi tillgången på riktigt gott kaffe i framtiden. Till glädje för nästa generations kaffeälskare, både här och där.

 

Next generation coffee

Next generation coffee

Gott kaffe är ingen självklarhet när allt färre unga ser en framtid som kaffeodlare. Det vill vi ändra på. Next Generation Coffee är vårt sätt att visa nästa generation att det finns en positiv framtid inom kaffeodling. En satsning på unga, passionerade kaffeodlare. En satsning på goda, spännande smaker.