Out of home

Tillsammans skapar vi goda affärer – en fika i taget


Kaffekonsumtionen blir allt viktigare för caféer, restauranger och hotell. Kunderna har lärt sig att vara kräsna när det gäller kaffet och är intresserade av vad de dricker. Genom att servera riktigt gott kaffe får du helt enkelt nöjda kunder. Och nöjda kunder kommer som bekant tillbaka. Vi på Löfbergs är med dig hela vägen genom att dela med oss av vår långa erfarenhet och kunskap, och såklart genom att leverera ett riktigt gott och hållbart certifierat kaffe.

Vill du veta mer? kontakta oss så hjälper vi dig!

Martin Löfberg Koppning

”Vi tummar aldrig på den goda smaken, samtidigt är det viktigt att kaffet odlas på ett schysst sätt. Därför har hela vårt sortiment minst en hållbarhetsmärkning.”

Martin Löfberg

Slow roast

En skonsam process för maximal arom och unika smaker.

Läs mer!

Våra förpackningar

Läs mer!

Nyhet- Balanoor

Löfbergs x Era of We presenterar nu nyheten Balanoor. Ett runt och fylligt kaffe med söta toner av päron och en angenäm kryddig eftersmak.

Läs mer!

Inspirerande recept för dig och dina gäster!

Vi hjälper dig!

Få produkter är så marginalstarka som kaffe. Med en genomtänkt strategi bakom ditt kaffeerbjudande, kan du få en god marginal på varje enskild såld kopp. Strategin handlar om att skapa det rätta flödet och titta på vad som fungerar för just din verksamhet och personal. Det kan röra grundläggande omständigheter som att beställa rätt råvara i rätt mängd, kombinerat med rätt maskiner. Erbjudanden och prissättning är andra viktiga parametrar. Men den viktigaste framgångsfaktorn är kanske ändå  människorna som hanterar ditt kaffe. Pigga och kunniga medarbetare brukar betyda mycket för kaffeförsäljningen. När det gäller personal, så delar vi gärna med oss av våra  erfarenheter när det gäller allt från kaffeutbildningar till konkreta servicetips och motiverande säljevents. Fråga oss, så berättar vi mer!

 

Kvalité & hållbarhet

Vi har funnits i mer än hundra år – och tänker vara med i minst hundra år till. Det ställer höga krav på kvalitet, men också på att vi bidrar till en hållbar utveckling. Det är något vi jobbar med i hela värdekedjan, och här blir vårt nya rosteri för hela bönor en viktig pusselbit. Det nya rosteriet i Karlstad invigs i sommar och är utformat för att tillgodose dina och andra kunders behov på bästa sätt. Vi använder noga utvalda bönor från certifierade odlingar som vi rostar i vår nya slow roast där smaker och aromer utvecklas till något alldeles extra. Vi använder grön energi och packar ditt kaffe i klimatsmarta förpackningar med växtbaserat material. Allt som ett led i arbetet att vi ska vara helt cirkulära och inte generera något avfall senast år 2030. Det gör att varje kopp kaffe du serverar gör världen lite godare.