Out of home

Vi lyssnar, vi lär oss och vi ger våra kunder det hetaste kaffet för dagen och det bästa för morgondagen. Upptäck en ny generation kaffe.


Kaffekonsumtionen blir allt viktigare för caféer, restauranger och hotell. Kunderna har lärt sig att vara kräsna när det gäller kaffet och är intresserade av vad de dricker. Genom att servera riktigt gott kaffe får du helt enkelt nöjda kunder. Och nöjda kunder kommer som bekant tillbaka.

Och bättre än så! Få produkter är så marginalstarka som kaffe. Med en genomtänkt strategi bakom ditt kaffeerbjudande, kan du få en god marginal på varje enskild såld kopp. Strategin handlar om att skapa det rätta flödet och titta på vad som fungerar för just din verksamhet och personal. Det kan röra grundläggande omständigheter som att beställa rätt råvara i rätt mängd, kombinerat med rätt maskiner. Erbjudanden och prissättning är andra viktiga parametrar. Men den viktigaste framgångsfaktorn är kanske ändå  människorna som hanterar ditt kaffe. Pigga och kunniga medarbetare brukar betyda mycket för kaffeförsäljningen. När det gäller personal, så delar vi gärna med oss av våra  erfarenheter när det gäller allt från kaffeutbildningar till konkreta servicetips och motiverande säljevents. Fråga oss, så berättar vi mer!

En annan sak som vi gärna berättar mer om är hållbara kaffeaffärer. När du väljer ett kaffe från oss får du ett certifierat kaffe och vi har verktyg för att räkna ut hur mycket just du är med och bidrar till. Vi kan dessutom hjälpa dig att visa dina kunder hur din kaffeverksamhet värnar om miljön och framtiden. Läs mer om vår hållbarhetsarbete här.

 

Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det.

Chemex pour Play
Martin Löfberg Koppning

”Vi tummar aldrig på den goda smaken, samtidigt är det viktigt att kaffet odlas på ett schysst sätt. Därför har hela vårt sortiment minst en hållbarhetsmärkning.”

Martin Löfberg