Pages

Kaffe till café och restaurang

Kaffekonsumtionen blir allt viktigare för caféer, restauranger och hotell. Kunderna har lärt sig att vara kräsna när det gäller kaffet och är intresserade av vad de dricker.

Få produkter är så marginalstarka som kaffe. Med en genomtänkt strategi bakom ditt kaffeerbjudande, kan du få en god marginal på varje enskild såld kopp. Strategin handlar om att skapa det rätta flödet och titta på vad som fungerar för just din verksamhet och personal. Det kan röra grundläggande omständigheter som att beställa rätt råvara i rätt mängd, kombinerat med rätt maskiner. Erbjudanden och prissättning är andra viktiga parametrar. , men den viktigaste framgångsfaktorn är kanske ändå människorna som hanterar ditt kaffe. Pigga och kunniga medarbetare brukar betyda mycket för kaffeförsäljningen. När det gäller personal, så delar vi gärna med oss av våra erfarenheter när det gäller allt från kaffeutbildningar till konkreta servicetips och motiverande säljevents. Kontakta oss, så berättar vi mer!

En annan sak som vi gärna berättar mer om är hållbara kaffeaffärer. När du väljer ett kaffe från oss får du ett certifierat kaffe och vi har verktyg för att räkna ut hur mycket just du är med och bidrar till. Vi kan dessutom hjälpa dig att visa dina kunder hur din kaffeverksamhet värnar om miljön och framtiden.

 

 

Genom att servera riktigt gott kaffe får du helt enkelt nöjda kunder. Och nöjda kunder kommer som bekant tillbaka.

Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det.

Chemex pour Play