Publicerat 1 september, 2020 av Löfbergs

​Löfbergs prisas för sin hållbarhetsrapport

I sin hållbarhetsrapport delar Löfbergs med sig av framgångar och utmaningar på hållbarhetsområdet. Nu prisas det familjeägda kafferosteriet med Hallbars Sustainability Report Awards för sin senaste rapport. Som nationell vinnare kommer Löfbergs att representera Sverige i den internationella finalen.

– Löfbergs har ett långsiktigt och internationellt mycket välkänt hållbarhetsarbete och rapporten som prisas är väldigt läsvärd, säger Pelle Agorelius, en av initiativtagarna till priset och vd för Hallbars Awards.

Lyfter goda exempel
Hallbars är en internationell organisation som vill att fler upptäcker just läsvärdet av hållbarhetsrapporter. Hallbars Sustainability Report Awards delas ut i syfte att lyfta goda exempel och inspirera och motivera andra att öka sitt engagemang på hållbarhetsområdet. Nationella vinnare i olika kategorier ställs i slutändan mot varandra i en internationell final.

Löfbergs tävlar i kategorin kaffe, och slåss nu om den internationella titeln med Lavazza (Italien), JDE (Nederländerna) och Tata Coffee (Indien). Vinnaren presenteras den 21 oktober på Nobelmuseet i Karlskoga. Ceremonin sänds även på webben.

För mer information:
Pelle Agorelius, vd, Hallbars Awards, tfn: 0706-46 75 77, pelle@hallbars.org
Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs, tfn: 0703-55 64 22, anders.thoren@lofbergs.se