Löfbergs Rosteri & Kaffebar

Att det goda kaffet är i centrum kommer säkert inte som en överraskning.

 

 

På Löfbergs Rosteri & Kaffebar serverar vi färskrostat specialkaffe från jordens alla hörn. Vissa blandningar och rostningar hittar du inte någon annanstans. Naturligtvis har vi även lokalproducerade mackor, bakverk och annat gott, ofta med en touch av Värmland.

Allt i en mysig, modern och inbjudande miljö. Vi erbjuder även kaffeprovningar, baristautbildningar och catering.

Du hittar oss både i Karlstad och Stockholm – Välkommen in på ett besök!

Pop-up: Under vintern har kaffebarer i Sälen och Åre för härliga möten och gott fika. Hoppas vi möts!

Kaffebar Karlstad

Du hittar oss längst ner i vårt högsta hus, kaffefabriken! Perfekt för möten eller häng med nära och kära. Vi serverar Frukost, fika och lättare lunch utöver fantastiskt gott kaffe Välkomna

Fika i Karlstad

Kaffebar Stockholm

Välkommen till Kungsgatan 3! Ett mysigt utrymme där man kan jobba, skratta, prata och vara ifred. Samt njuta av underbart kaffe och mer.

Upptäck Kungsgatan 3

Besök vår popup-barer i vinter. I Sälen har vi varit många år nu. Där finns vi i Hundfjället primärt men ibland även i Lindvallen. Nytt för i år är vår kaffebar i Åre!

Kaffebar Sälen

Kaffebaren Sälen hittar du i Hundfjället, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Möt oss i Sälen

Kaffebar Åre

Kaffebaren Åre hittar du vid VM8:an, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Möt oss i Åre