Löfbergs Rosteri & Kaffebar

Vi älskar mötet

Eftersom vi vet att människor mår bra av att mötas. Oavsett om det sker över nationsgränser, på jobbet, runt middagsbordet eller i någon av våra kaffebarer. För när vi tar oss tid att lyssna och dela med oss, när olika perspektiv och erfarenheter får ta plats, och när alla får känna sig välkomna, så blir det både roligare och lite härligare.

Därför tror vi att tillsammans bidrar vi till en bättre värld. En fika i taget.

På Löfbergs Rosteri & Kaffebar serverar vi färskrostat specialkaffe från jordens alla hörn. Vissa blandningar och rostningar hittar du inte någon annanstans. Naturligtvis har vi även lokalproducerade mackor, bakverk och annat gott, ofta med en touch av Värmland.

Allt i en mysig, modern och inbjudande miljö. Vi erbjuder även kaffeprovningar, baristautbildningar, catering och andra mötesmöjligheter. Se mer här.

 

Du hittar oss både i Karlstad och Stockholm – Välkommen in på ett besök!


 

 

Event, erbjudanden och utbildningar

Vill du lära dig mer om kaffe? Gå på latte-art utbildning? Boka kaffeprovning och rundtur i vår kaffeskrapa? Eller kanske boka en alldeles egen barista? Klicka dig vidare för att ta del av våra event, utbildningar och erbjudanden!

Boka här!

Kaffebaren i Karlstad

Du hittar oss längst ner i vårt högsta hus, kaffefabriken! Perfekt för möten eller häng med nära och kära. Vi serverar Frukost, fika och lättare lunch utöver fantastiskt gott kaffe. Välkomna till oss!

Fika i Karlstad

Kaffebaren i Stockholm

Välkommen till Kungsgatan 3, ett stenkast från Stureplan. Ett mysigt utrymme där man kan jobba, skratta, prata och vara ifred. Vi serverar frukost, lunch och hembakt fika samt håller privata evenemang, utbildningar och kaffeprovningar. Välkomna till oss!

Upptäck Kungsgatan 3

Besök vår popup-barer i vinter. Vi finns i

Kaffebar Sälen

Kaffebaren Sälen hittar du i Hundfjället, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Möt oss i Sälen

Kaffebar Åre

Kaffebaren Åre hittar du vid VM8:an, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Möt oss i Åre