Löfbergs Rosteri & Kaffebar

Att det goda kaffet är i centrum kommer säkert inte som en överraskning.

 

 

På Löfbergs Rosteri & Kaffebar serverar vi färskrostat specialkaffe från jordens alla hörn. Vissa blandningar och rostningar hittar du inte någon annanstans. Naturligtvis har vi även lokalproducerade mackor, bakverk och annat gott, ofta med en touch av Värmland.

Allt i en mysig, modern och inbjudande miljö. Vi erbjuder även kaffeprovningar, baristautbildningar och catering.

Du hittar oss både i Karlstad och Stockholm – Välkommen in på ett besök!


 

 

Kaffebaren i Karlstad

Du hittar oss längst ner i vårt högsta hus, kaffefabriken! Perfekt för möten eller häng med nära och kära. Vi serverar Frukost, fika och lättare lunch utöver fantastiskt gott kaffe. Välkomna till oss!

Fika i Karlstad

Kaffebaren i Stockholm

Välkommen till Kungsgatan 3, ett stenkast från Stureplan. Ett mysigt utrymme där man kan jobba, skratta, prata och vara ifred. Vi serverar frukost, lunch och hembakt fika samt håller privata evenemang, utbildningar och kaffeprovningar. Välkomna till oss!

Upptäck Kungsgatan 3

Besök vår popup-barer i vinter. I Sälen har vi varit många år nu. Där finns vi i Hundfjället primärt men ibland även i Lindvallen. Nytt för i år är vår kaffebar i Åre!

Kaffebar Sälen

Kaffebaren Sälen hittar du i Hundfjället, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Möt oss i Sälen

Kaffebar Åre

Kaffebaren Åre hittar du vid VM8:an, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Möt oss i Åre