Time for a big treat!

Tävla om en resa till Camp Ericeira i Portugal tillsammans med Löfbergs och Lapoint för dig och en kompis. Och massvis med ICE såklart!

Lapoint är byggt på glädje. Glädjen från att upptäcka världen, skapa kontakter och surfa vågor. Vi vill att du ska få nya vänner, nya kunskaper och ha det riktigt kul under din tid hos Lapoint. Good Times helt enkelt!

Vinster

Förstapris

En vecka för två personer på Lapoints camp i Ericeira i Portugal, presentkort på transporten till Portugal och en årsförbrukning ICE.

Andrapris

Merch bestående av handduk, solhatt och beachväska från Löfbergs ICE. Och självklart ICE!

Tävling Löfbergs x Lapoint

*” anger obligatoriska fält

Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsreglerna och att de uppgifter du lämnar om dig själv behandlas av tävlingsarrangörerna för att kunna administrera tävlingen. Tävlingen görs av Löfbergs i samarbete med Lapoint och uppgifterna kan komma att delas med Lapoint i syfte att administrera tävlingen. För Löfbergs fullständiga personuppgiftspolicy läs här: Löfbergs integritetspolicy

Tävlingsregler

Tävlingen pågår från 15 april 2024 till och med 31 augusti 2024. Vinnaren utses av en jury från Löfbergs och Lapoint och kan inte överklagas. Vinnaren utses efter bästa motiveringen. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Om vinnaren inte kan åka under 2024 överlåts vinsten till en annan person. Vinnaren kontaktas via mail och avsändare av mailet är info@lofbergs.se. Det är endast ett bidrag per person som räknas.
Värdet på vinsterna: Förstapris: 28 000 kronor. Priset inkluderar paketet ”Surf camp – level 1-3 – intensiv” för två personer, 5 000 kronor i presentkort på transport till Portugal och ICE för ett värde av 2000 kronor.
Andrapris: 800 kronor. Priset inkluderar merch i form av handduk, beachväska, keps och ICE för ett värde av 200 kronor.
Juryn utser en vinnare av förstapriset och tio vinnare av andrapriset. Resan måste äga rum under 2024 och bokning av datum sker under överenskommelse mellan vinnaren, Löfbergs och Lapoint. Vinnaren står för eventuell vinstskatt. Åldersgräns för tävlande är 18 år. Vid frågor om tävlingen kontakta info@lofbergs.se

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.