Drick upp!

Det är helt värdelöst att vi i Sverige slattar bort 300 miljoner liter kaffe varje år – eller var tredje kopp. Vi försöker få fler att förstå värdet av en god kopp kaffe, och få stopp på onödigt slöseri med jordens resurser.

Under vecka 41 stod vi på Stockholms Centralstation för att lyfta frågan. Tack till alla som kom och skrev på för nästa generation kaffeälskare!

#drickupp #löfbergs.

Hade du inte möjlighet att besöka oss där blir vi jätteglada om du ändå har lust att skriva på vårt upprop och stå upp för värdet bakom en kopp kaffe.


Ta ställning, ta en selfie. #drickupp

Ta en bild på dig och din kopp och lägg ut på Instagram (med öppen profil) och hashtagga med #drickupp och #löfbergs. Då visar du att du från nu tänker dricka upp och värdesätta koppen kaffe.

 

*Vinnarna (gäller endast v41-2018) utses av en jury från Löfbergs Lila AB. Tävling är inte öppen för anställda eller närstående inom Löfbergs Lila AB. Vinnarna kontaktas via Instagram, svarar man inte på kontakt inom 24h från att vi skickat meddelande så har juryn rätt att utse en ny vinnare för den dagen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna kommer att publiceras på denna sida under en begränsad tid.

 

**Beräknat till 20 paket.


Se filmen