Vinter

Möt oss i Åre och Sälen i vinter.

Oavsett om det är på toppen av världen, mitt i liftkön, i vimlet på after-ski eller framför brasan efter hel dag i backen, så mår vi lite bättre när vi möts.

Därför vill vi uppmuntra till fler möten mellan människor. Genom att bidra med värme, med platser att samlas på och med ny energi.

Vi tror nämligen att både världen och vardagen blir lite bättre när alla får känna sig välkomna, när vi lyssnar på varandra och när vi delar med oss.

Och att vi tillsammans kan bidra till en bättre värld. En fika i taget.

Var vi möts

Vi finns på de naturliga mötesplatserna för att samlas, fylla på med ny energi och bara njuta av ledigheten är våra trevliga kaffebarer som ligger i nära anslutning till liftarna i både Sälen och Åre.

Kaffebaren Åre hittar du vid VM8:an, så glid gärna förbi när du är på besök, ta en paus och njut av en god kopp kaffe när vi möts.

Kaffebaren Sälen hittar du i Hundfjället. Ute i backen kan du dessutom delta i Kaffecuppen via SkiStar-appen. Kaffecupen innebär att du åker vissa liftar, samt hittar och blippar ditt liftkort på vår ICE-burk i backen. När du är klar så bjuder vi på en kall nyhet (ICE, FUNC eller Caffeine Water) hos oss i Kaffebaren eller i SkiStars shop.