Artikeln har lagts till i varukorgen
Kaffeprovning Löfbergs Stockholm

Gå på kaffeprovning hos oss

En av de mest komplexa smakerna är kaffe. I en enda kaffeböna finns närmare 900. Det är dubbelt så mycket som i vin. Som mest rik och fyllig blir smaken när den förädlats under optimala förhållanden och rostats till perfektion, då frigörs alla bönans toner och aromer.

Boka din egen kaffeprovning med vänner, företaget eller för två och lär dig mer kaffe och smak. Vi erbjuder kaffeprovningar och utbildningar både till företag och privatpersoner. I alla provningar smakar vi på flera olika sorters specialkaffe med olika karaktärerer och ursprung. Medan du upplever kaffet med alla dina sinnen berättar vi om kaffebönans färd från böna till kaffekopp. Provningarna avslutas med en kopp färskrostat kaffe med något sött till.

Kaffeprovningar för privatpersoner
Vi provsmakar specialkaffe på flera olika sätt, berättar om kaffets väg från böna till kopp samt avslutar med ett klassiskt kakfat. Inklusive 10% på allt kaffe och kaffeprodukter i samband med kaffeprovningen.
1-6 personer, 350 kr för en timme.

Större grupper eller företag
Kontakta oss så skräddarsyr vi en kaffeprovning efter dina behov och önskemål.

Latteartutbildning
Vi erbjuder provningar och utbildningar både till företag och privatpersoner. Fokus är att jobba med espressomaskinen och lära sig renhålla, grepp, göra en bra espresso samt mjölkteknik och latteart. Max 4 pers per grupp och 1950 kr per person. Halvdag.
Max 4 pers per grupp och 1950 kr per person. Halvdag

Vill ni att vi kommer till er?
Vi kan erbjuda alla våra kaffeprovningar till kontor i närområdet. Varför inte avsluta ert möte med en kaffeprovning eller en koppning i mötespausen? Vi gör det möjligt! Den enda kostnaden som tillkommer är personalkostnad och ev. transport.

 

Kontakta oss för att boka!

Telefon 08 445 56 60
lofbergs.stockholm@lofbergs.se