Artikeln har lagts till i varukorgen
Nespresso kompatibla kapslar

Kaffekapslar - En god kopp varje gång

Att använda kaffekapslar är enkelt, bekvämt och gott. Passar för alla som vill brygga en god kopp espresso eller brygg från färskmalda bönor – varje gång! 

Löfbergs har kapslar för både Nespresso®*-maskiner och kapselmaskiner från Caffitaly System.

Kaffekapslar: Espresso och bryggkaffe

Våra kapselmaskiner växlar mellan högt tryck för espresso och lungo och lägre tryck för bryggkaffe. Du brygger kopp för kopp utan svinn. Ladda kapselmaskinen och tryck på knappen för en god kopp. För att göra en cappuccino använder du en espressokapsel och en mjölkkapsel.

Rekommenderad serveringsstorlek espresso 30-40 ml och bryggkaffe 120-160 ml.

Kapslar för  te

Kobbs Himlagott goda löste finns också för Caffitaly Systems. Varje tekapsel innehåller 3 gram löste som bryggs till en god och värmande kopp. För en riktigt stor kopp kan du trycka två gånger på bryggknappen och brygger då med dubbel portion vatten.

Kapselmaskiner från Caffitaly Systems

Caffitaly Systems kapselmaskiner kan köpas på ett antal försäljningsställen, både i butik och på webben. Löfbergs webbshop erbjuder hela sortimentet av kapslar och kapselmaskiner.

Kapselmaskinen är enkel att använda och sköta om. Du kan exempelvis själv programmera önskad serveringsstorlek för både espresso och bryggkaffe. Titta gärna på våra instruktionsfilmer för Caffitaly kapselmaskiner.

*Nespresso® är ett registrerat varumärke av tredje part och har inget samröre med AB Anders Löfberg.