Artikeln har lagts till i varukorgen

Så brygger du kaffe

Att brygga kaffe är något de flesta  av oss gör varje dag. För att kaffet ska smaka så gott som möjligt är det viktigt att välja malningsgrad efter bryggmetod.
Bryggtratt Bryggkaffe är finare malet och kallas i en del andra länder för filtermalet kaffe. Löfbergs bryggmalning är anpassad för beredning i kaffebryggare. Vi har flera goda bryggkaffen att välja mellan från vår allra ljusaste rostning Mellanrost till Jubileum som är lätt mörkrost och Crescendo som är ett riktigt mörkrostat kaffe.

Presskanna  Pressokaffe har en malningsgrad speciellt lämplig för perkulator och prezzobryggare. Malningen av pressokaffe är grövre än bryggkaffe men betydligt finare än kokkaffe. För dig som vill ha ett grovmalet kaffe finns Prezzo i vårt sortiment.

Kaffepanna kok  Kokkaffe har en grövre malningsgrad än bryggkaffe är anpassad för beredning i kaffepanna. För dig som vill ha kokkaffe har vi kok Mellanrost och Genuin kok att välja mellan.

Kapsel Med kapslar kan du brygga epsresso, lungo eller bryggkaffe, med din kapselmaskin kan du även brygga te och choklad.