Publicerat 14 oktober, 2021 av Löfbergs

Löfbergs ny kaffepartner till Pophouse Entertainment och nya Space

Kafferosteriet Löfbergs blir ny kaffepartner till Pophouse Entertainment som äger och driver ABBA the Museum, Pop House Hotel, Cirkus och Hasselbacken på Djurgården i Stockholm. Avtalet gäller i fem år och omfattar även Space, världens största gamingcenter med över 400 spelstationer, som slår upp portarna på Sergels torg den 27 november.

– Som exklusiv leverantör av varma och kalla kaffedrycker får vi möjlighet att bidra till en riktigt bra upplevelse för alla som besöker Pophouse Entertainments enheter varje år. Samtidigt ger det oss en god synlighet och möjlighet att stärka relationen till viktiga målgrupper, säger Per Grahn, Chief Commercial Officer på Löfbergs.

– Löfbergs är en perfekt samarbetspartner för oss på Pophouse Entertainment och Space. De delar våra värderingar när det gäller hållbarhet, jämlikhet och inkludering samt har ett brett kaffesortiment som vi verkligen gillar. Deras team har lång erfarenhet från upplevelseindustrin vilket naturligtvis är ett plus, säger Åsa Caap, Head of Space.

Space – en mötesplats för den digitala generationen
Space är Pophouse Entertainments nya storsatsning med fokus på gaming, musik och digitala upplevelser. I den femte Hötorgsskrapan vid Sergels Torg byggs just nu ett kulturcenter över sju våningsplan med plats för gaming, e-sport, musik och kreativt innehållsskapande. En fysisk mötesplats för den digitala generationen som öppnar den 27 november. 

– Vi älskar idén med Space som ett inkluderande hus där människor kan träffas, samarbeta och skapa tillsammans. En sprakande mötesplats där vi på Löfbergs bidrar med naturlig energi i form av kaffe, cold brew, iskaffe och andra kaffedrycker. En viktig del i samarbetet är det direkta mötet med besökarna och att skapa upplevelser och interaktion, något vi är riktigt bra på, säger Per Grahn.

Stärker närvaron i Stockholm
Avtalet med Pophouse Entertainment innebär att Löfbergs vinner ytterligare mark i Stockholm. Tidigare i år meddelade det familjeägda kafferosteriet att de tecknat avtal med Stockholm Live och deras fem stora arenor: Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena.

För mer information:
Åsa Caap, Head of Space, asa,caap@space.cc, tfn: 070-821 17 65
Per Grahn, Chief Commercial Officer, Löfbergs, per.grahn@lofbergs.se, tfn: 070-636 87 18