Goda kaffedrinkar hos Löfbergs
Publicerat 1 oktober, 2018 av Anders Thorén

HållBar på Kungsgatan 3

Löfbergs älskar modiga och innovativa hållbarhetskämpar! Erika och Ammy på Glasbolaget i Bro är två av våra favoriter. Därför är vi extra glada över att de var med på säsongens första HållBar på Löfbergs Rosteri & Kaffebar i Stockholm.

HanaPee lotsade oss genom kvällen som kretsade kring hållbarhet, hantverk och kaffetrender. Tillsammans var vi ett hundratal tjejer och killar som njöt av en läcker veganbuffé, skön musik och löjligt goda kaffedrinkar.

Erika och Amy tog naturligtvis plats på scen. Där berättade de om samarbetet med Löfbergs, ett samarbete som resulterat i ett par helt unika, snygga och hållbara kaffeglas. Kolla här:

För oss är samarbetet ett sätt att stötta aktörer som är med och bidrar till en mer hållbar värld – och därmed låta fler få ta del av deras historia.

HållBar är ett koncept där vi på Löfbergs bjuder in till underhållande, inspirerande och lärorika upplevelser på vår kaffebar i Stockholm. Den 31 oktober kör vi igen. Då med fokus på hur man lindrar sin klimatångest. Vill du vara med? Håll utkik i våra sociala kanaler!

Hållbara kaffeglas från Glasbolaget och Löfbergs