Publicerat 10 juli, 2019 av Löfbergs

Frågan: Vad måste jag ge upp för klimatets skull Per Granqvist?

Klimatkrisen är ett faktum men ändå tycks vi inte ta den på det allvar vi borde. Nu är det slut med korv och flyg – eller? I den senaste avsnittet av Frågan träffar Hanna folkbildaren Per Grankvist för att snacka hållbarhet.

I programserien Frågan låter Kafferosteriet Löfbergs programledaren Hanna Persson ställa frågorna som står mellan oss och en bättre morgondag. I jakten på svar träffar hon kända profiler som alla sitter med egna erfarenheter om allt från sexuella trakasserier till rasism och klimatångest.

Frågan produceras av Hanna Perssons nystartade produktionsbolag TJEJTV AB och publiceras på webben och i Löfbergs Youtube-kanal.

Kommande avsnitt: 

17 juli: Hur lever man med sorg Janice?
När artisten Janice bara var 16 år tog hennes pappa livet av sig. I ett öppenhjärligt snack med Hanna om att leva med sorg berättar Janice om tiden efteråt och hur hon lever idag. Varför känner vi så mycket skam kring självmord och vad ska man säga till någon som precis förlorat en förälder?

24 juli: Hur är det att va gay i Sverige 2019 Edvin Törnblom?
Hanna gör en riktigt läcker kaffedrink när tv-profilen och nära kompisen Edvin Törnblom kommer på besök. Hur ser homofobin ut i Sverige 2019? Och hur hanterar Edvin det utanförskap han känt under större delen av sitt liv?