Kundtyp: Företag | Privat
El Salvador

Tonys kafferesa till olika kaffegårdar

0
129,00 kr Priser visas inkl. moms
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
Om du väljer att prenumerera Tonys prenumeration kan du förvänta dig lyxiga och högklassiga kafferostar. Tony erbjuder ett sortiment av förstklassiga, handplockade kaffebönor som inte behöver blandas och som har odlats för att ge den perfekta koppen kaffe.
Med denna prenumeration hoppas Tony kunna stärka jordbrukare från mindre egendomar men som har en guldgruva när det gäller kaffe, det vill säga perfekta förhållanden för att odla kaffe. Med Era of We:s plattform är odlarna aktivt involverade och sitter i första parkett, så att du vet exakt varifrån ditt kaffe kommer.
Vem är Tony?
Tony Broman, som har 34 år i kaffeindustrin, ansvarar för kvalitetskontrollen, leder koppningen och recept för olika blandningar som används på Löfbergs. Han har rest över hela världen på jakt efter de bästa kaffeodlingarna. Vare sig dessa gårdar ligger i Brasilien, Colombia, Centralamerika, Indien, Vietnam eller Afrika, så är Tony på plats där det odlas kaffe.
Med en oändlig kärlek till kaffe föredrar Tony själv att smaka sig igenom 16 olika alternativ varje dag, med en förkärlek för milda, nötiga smaker på morgonen och en rik, mörk kopp på kvällen. Tony talar många språk flytande, bland annat tyska, spanska, danska och portugisiska, och han älskar att fördjupa sig i kulturen på sina olika destinationer och talar med befolkningen så gott han kan. Han föredrar att komma överens med lokalbefolkningen och har en mängd erfarenheter att dela med sig av från besök i Mexiko, Indien, Vietnam och många fler.
För att vara på tårna i kaffe smakar Tony 200–400 kaffesorter varje dag och registrerar noggrant varje smakton och nyans, vilket han har gjort under de senaste 30 åren. Hans expertis har lett till att han har fungerat som domare i kaffekvalitetstävlingar som Cup of Excellence och internationella bryggnings- och rostningstävlingar.
Visa mer  
Denna produkt kan endast köpas på abonnemang
Antal
Total vikt: 250 g
Tillgängligt i kassan
Smak noteringar Rostarens noteringar
Smakprofil Sött, Russin, Katrinplommon Body 8,5 Acidity 8,5 Aroma 8,75 Processing Natural Process Mer information
Smooth oily texture with sweet notes of raisin and plum/Len och oljig konsistens med söta toner av russin och plommon.
Finca San Carlos A deep love for quality coffee brought the Borgonovo family from Italy to El Salvador to set up a coffee estate in the Balsamo/Quezaltepec mountain range. This family-owned farm grows fine, flavourful coffee while ensuring that the ecology, community and workforce are well cared-for. 
Ursprung El Salvador
Moisture content 12,0
Variety Centroamericano Hybrid- H1
Species Arabica