Kundtyp: Företag | Privat
Mexico

Tonys kafferesa

0
129,00 kr Priser visas inkl. moms
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
Om du väljer att prenumerera Tonys prenumeration kan du förvänta dig lyxiga och högklassiga kafferostar. Tony erbjuder ett sortiment av förstklassiga, handplockade kaffebönor som inte behöver blandas och som har odlats för att ge den perfekta koppen kaffe.
Med denna prenumeration hoppas Tony kunna stärka jordbrukare från mindre egendomar men som har en guldgruva när det gäller kaffe, det vill säga perfekta förhållanden för att odla kaffe. Med Era of We:s plattform är odlarna aktivt involverade och sitter i första parkett, så att du vet exakt varifrån ditt kaffe kommer.
Vem är Tony?
Tony Broman, som har 34 år i kaffeindustrin, ansvarar för kvalitetskontrollen, leder koppningen och recept för olika blandningar som används på Löfbergs. Han har rest över hela världen på jakt efter de bästa kaffeodlingarna. Vare sig dessa gårdar ligger i Brasilien, Colombia, Centralamerika, Indien, Vietnam eller Afrika, så är Tony på plats där det odlas kaffe.
Med en oändlig kärlek till kaffe föredrar Tony själv att smaka sig igenom 16 olika alternativ varje dag, med en förkärlek för milda, nötiga smaker på morgonen och en rik, mörk kopp på kvällen. Tony talar många språk flytande, bland annat tyska, spanska, danska och portugisiska, och han älskar att fördjupa sig i kulturen på sina olika destinationer och talar med befolkningen så gott han kan. Han föredrar att komma överens med lokalbefolkningen och har en mängd erfarenheter att dela med sig av från besök i Mexiko, Indien, Vietnam och många fler.
För att vara på tårna i kaffe smakar Tony 200–400 kaffesorter varje dag och registrerar noggrant varje smakton och nyans, vilket han har gjort under de senaste 30 åren. Hans expertis har lett till att han har fungerat som domare i kaffekvalitetstävlingar som Cup of Excellence och internationella bryggnings- och rostningstävlingar.
Visa mer  
Visa lådans storlek
Roaster rekommendation för bryggning: pour-over
Detta kaffe kan endast köpas på abonnemang
Antal
Total vikt: 250 g
Smak noteringar Rostarens noteringar Brygguide
Smakprofil Päron, Choklad, Nötig Body 7,0 Acidity 8,0 Aroma 7,0 Processing Mer information
Krämig och välbalanserad med toner av fudge, päron och mjölkchoklad.
Vi tycker att dessa bönor smakar som bäst när vi brygger det i en filterbryggare och doserar 65-70g kaffe per liter vatten.
San Antonio Since 1898, San Antonio Chicharras has grown and processed superlative beans by infusing new innovations into our timeless passion for excellence. This love is as eternal as the rainforest-robed Tacaná volcano whose eruptions have enriched the soil with nutrients for millennia, lending our beans a unique flavour profile. 
Ursprung Mexico
Moisture content 10,5
Variety Hybrid F1 (H15 MundoMex), Marsellesa
Species Arabica
Reviews 0 av 5
0 kund betyg
5.0 (0) 4.0 (0) 3.0 (0) 2.0 (0) 1.0 (0)
Övergripande upplevelse 0 Kommunikation 0
Se alla betyg