Kundtyp: Företag | Privat
Mexico

San Antonio Chicharras

5
99,00 kr Priser visas inkl. moms
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
San Antonio odlar ett modernt, hantverksmässigt kaffe på vulkanisk jord som är lika gammalt som tiden själv. Gården grundades 1898 och man har sedan dess haft passion för kvalitet, samtidigt som de har tagit till sig ny teknik, nya kaffesorter och förblivit engagerade i visionen att odla prisbelönade bönor med den distinkta, komplexa, syrliga smakprofilen som kommer från den mineralrika jorden.

På gården handplockar de anställda bönorna när de är fullmogna. I kaffet från San Antonio hamnar varken omogna eller övermogna bär, tack vare de anställdas tränade ögon och erfarna händer. Framgången på gården beror främst på deras anställda, därför gör de allt i sin makt för att se till att de som jobbar på gården är friska, lyckliga och har gott om möjligheter att utvecklas.

För denna skörd från Mexiko har Löfbergs valt rostningsgraden mellanrost. Vår erfarne rostmästare har arbetat med att ta fram det bästa ur bönans karaktär, och för hand justerat alla parametrar för att sätta sin egen profil med hjälp av värmetillförsel, temperatur och tid. Bönorna har blivit rostade i snitt 11 minuter med högre värmetillförsel i början av rostningen för att sedan plana ut i slutet av rostningen till en temperatur på 200 grader.

San Antonio är ett krämigt och välbalanserat mellanrostat kaffe, med ljuva toner av fudge, päron och mjölkchoklad
Visa mer  
Denna produkt är endast tillgänglig för engångsköp.
Antal
Total vikt: 250 g
Tillgängligt i kassan
Smak noteringar Rostarens noteringar
Smakprofil Nötig, Choklad, Päron Body 7,1 Acidity 8,05 Aroma 7,05 Processing Fully washed Mer information
Krämigt och välbalanserat. Toner av fudge, päron och mjölkchoklad.
San Antonio Since 1898, San Antonio Chicharras has grown and processed superlative beans by infusing new innovations into our timeless passion for excellence. This love is as eternal as the rainforest-robed Tacaná volcano whose eruptions have enriched the soil with nutrients for millennia, lending our beans a unique flavour profile. 
Ursprung Mexico
Moisture content 10,5
Variety Hybrid F1 (H15 MundoMex), Marsellesa
Species Arabica
Reviews 5 av 5
3 kund betyg
5.0 (0) 4.0 (0) 3.0 (0) 2.0 (0) 1.0 (0)
Övergripande upplevelse 5 Kommunikation 0
september 2022 co
5
A very nice soft and pleasant flavor
Mer information
juli 2021 co
5
Coffee tastes super good!!
Mer information
juli 2021 co
5
Nice!
Mer information
Se alla betyg