Kundtyp: Företag | Privat

Hario V60 Pour Over kit

195,00 kr Priser visas inkl. moms
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
Harios V60 Craft Coffee Maker kaffeset är allt du behöver för att få till en perfekt pour over kopp kaffe hemma eller på arbetsplatsen. Detta japanskt-minimalistiska sett är en perfekt present för dig, för en kaffefrälst kompis eller någon du vill skall få upp ögonen och smaklökarna för mångfalden pour over kaffe erbjuder.


Filtrertratten (V60) har ett stort hål, vilket förbättrar genomflödet och ger dig den ultimata friheten att experimentera – Öka vattenflödet genom att hälla snabbare för att få en lätt smak eller häll långsammare för att uppnå en rik, fyllig smak. Tratten är optimerad med en spiralformad insida för att accentuera blommiga- och fruktiga smaker från ditt kaffe


Förpackningen innehåller:
- Förpackning med 40 st filterpapper för V60
- V60 -filterhållare
- Glaskanna
- Lock till kannan och ett kaffemått
Visa mer  

Produktdimensioner

Bredd 14 cm
Höjd 20 cm
Längd 14 cm
Vikt 0.59 kg
Hario V60 Pour Over kit Produkten är slut i lager. Fyll i din mailadress nedan om du vill bli kontaktad när den finns i lager igen.
Om produkten
Hur brygger man med en V60?

Att brygga kaffe hemma, på kontoret eller på ett café med en Hario V60 har blivit alltmer populärt. Med denna metod handbrygger man sitt kaffe, vilket gör att man har möjlighet att kontrollera hela bryggprocessen. Dessutom tar det inte lång tid att brygga med denna metod och du får fram fantastiska smaker från dina kaffebönor.

Vår brygguide Hario V60
1. Placera kaffefiltret i filtertratten.
2. Skölj pappersfiltret med kokande vatten och häll sedan ut det från kannan. Ställ din Hario V60 på en våg.
3. Mal ditt kaffe och häll ner det i pappersfiltret. Vi rekommenderar 15 g filtermalet kaffe per 225 ml/g vatten.
4. Häll på dubbelt så mycket varmt vatten (92 - 96 grader) som kaffe i cirkulerande rörelser över ditt kaffe. Exempelvis 30 g vatten till 15 g kaffe.
5. Vänta i 30 sekunder för att låta kaffet blomma.
6. Fortsätt hälla på vattnet i cirkulerande rörelsen. Totalt ska du ha i 225 g vatten per 15 g kaffe.
7. När du haft i rätt mängd vatten låter du det rinna klart genom filtret och kaffet.
8. Nu är det dags att njuta av ditt kaffe!