Kundtyp: Företag | Privat

Kaffeprenumeration – Prenumerera på världens bästa kaffe

Är du trött på att köpa samma typ av kaffemärken och behöver något nytt - men du har ingen aning var du ska börja leta. Vill du samtidigt hitta något anpassat efter dina önskemål och smak? Vi har nu i samarbete med Era of We möjligheten att erbjuda dig Estate Kaffe. Vid beställning av en kaffeprenumeration får du möjlighet att prova olika sorters specialkaffe  från de bästa gårdarna hela världen – vi levererar till din dörr i det intervall du önskar.
Filtrera efter Clear

Kaffeprenumeration som ger dina smaklökar ett äventyr 

En av fördelarna med att dricka Era of We specialkaffe är att det ger en plattform för frihet och handlingsfrihet till våra kaffeproducenter. Det är nämligen dom som sätter sitt eget pris på sina produkter vilket skapar en förutsättning för hållbar kaffeproduktion i framtiden.

Genom samma plattform ger vi också våra kunder en möjlighet att ta del av hela kafferesan från böna till kopp. Har ni något ni undrar över eller kanske vill meddela bonden vad ni tyckte om kaffet? Genom Era of We kaffe får ni möjlighet att prata och utväxla kunskap direkt med bonde och rostare i hela världen.

Driver du ett hotell eller har ett kontor, så kan du prenumerera på säsongens espresso med leveranser i det intervall som passar er verksamhet.

Nyrostat kaffe till din dörr

Välj den prenumeration, volym och intervall av kaffe du önskar så kommer vi leverera hållbart och nyrostat kaffe ända fram till din dörr. Vi erbjuder även tillsammans med Nybryggt.nu kaffeprenumeration där du kan ta del av kaffetillbehör om du ingår en prenumeration.