Kundtyp: Företag | Privat
El Salvador

Följ med på Annas smakäventyr

5
129,00 kr Priser visas inkl. moms
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
Med Annas prenumeration kan du upptäcka nya kaffesmaker, lära dig mer om var och hur ditt kaffe odlas och utforska den spännande kaffegemenskapen över hela världen. Annas unika färdigheter, omfattande kunskaper och raffinerade smak passar utmärkt för dig som har en äventyrlig anda och är villig att prova nya saker.

Anna har arbetat mycket med odlare under åren och tror att det viktigaste för ett gott kaffe är lyckliga odlare. Jordbrukarna är kaffeindustrins grundsten och ryggrad, men de är ofta förbisedda. Kaffe är fortfarande en växt, som behöver näring och omsorg, och det är jordbrukarna som gör hela skillnaden för hur kaffet smakar.

Vad kan du förvänta dig av Annas prenumeration?
Anna är äventyrlig och gillar att utforska de många olika smakprofilerna i kaffe. Det bästa kaffet är färskt och säsongsbetonat. Anna föredrar sydamerikanskt kaffe på våren och sommaren, medan hon övergår till olika ursprung som Etiopien när året går och de olika skördecyklerna inträffar. Detta garanterar att ditt kaffe är så färskt som möjligt.

Generellt föredrar Anna fruktigt kaffe, med en rundad smak och utan bitterhet. Hennes urval syftar till att konsekvent förse dig med högkvalitativt kaffe månad efter månad, tillsammans med ett brett urval av smakprofiler från många olika regioner.

Vem är Anna?
Anna är den enda auktoriserade SCA-utbildaren (Specialty Coffee Association) i Sverige. Hon har arbetat inom kaffeindustrin och på Löfbergs i över 20 år och har en anmärkningsvärd lista av prestationer i bagaget.

Auktoriseringen ger henne förmågan och elegansen att utbilda både nybörjare och mer erfarna i kaffebryggning, baristakunskaper och sensoriska färdigheter. Hon har hållit otaliga utbildningstillfällen över hela världen. Hon har deltagit i en rad olika tävlingar - hon har vunnit en guldmedalj i Swedish Cup Tasters Championship, en bronsmedalj i World Cup Tasters Championship och varit medlem i det svenska baristalandslaget.
Visa mer  
Denna produkt kan endast köpas på abonnemang
Antal
Total vikt: 250 g
Tillgängligt i kassan
Smak noteringar Rostarens noteringar
Smakprofil Sött, Russin, Katrinplommon Body 8,5 Acidity 8,5 Aroma 8,75 Processing Natural Process Mer information
Smooth oily texture with sweet notes of raisin and plum/Len och oljig konsistens med söta toner av russin och plommon.
Finca San Carlos A deep love for quality coffee brought the Borgonovo family from Italy to El Salvador to set up a coffee estate in the Balsamo/Quezaltepec mountain range. This family-owned farm grows fine, flavourful coffee while ensuring that the ecology, community and workforce are well cared-for. 
Ursprung El Salvador
Moisture content 12,0
Variety Centroamericano Hybrid- H1
Species Arabica
Reviews 5 av 5
4 kundbetyg
5.0 (0) 4.0 (0) 3.0 (0) 2.0 (0) 1.0 (0)
Övergripande upplevelse 5 Kommunikation 0
mars 2023 co
5
Älskar min kaffeprenumeration, njuter av dessa bönor varje helg. Så roligt att få testa nya spännande kaffesorter och få tips om olika bryggmetoder som passar till just månadens kaffebönor!
Mer information
september 2022 co
5
Älskar min prenumeration, denna månad fick jag ett kenyanskt kaffe som jag bryggde Cold Brew på. Det blev magiskt!
Mer information
juni 2022 co
5
Perfekt prenumeration om man vill hitta nya favoritkaffen!
Mer information
maj 2022 co
5
Great taste experience!
Mer information
Se alla betyg