Kundtyp: Företag | Privat

Wilfa Svart Kaffekvarn CGWS-130B

1 095,00 kr Priser visas inkl. moms
Leverans inom 2-4 arbetsdagar vid beställning innan kl. 12
Med en Wilfa Svart kaffekvarn och vårt färskrostade kaffe från din kaffeodlaren, kan du brygga fantastiskt kaffe hemma på flera olika sätt. Kvarnen är enkel att använda, för att du ska hitta de inställningar som passar dina önskemål och smaker.

Justera enkelt malningsinställningarna genom att vrida på bönbehållaren, bönbehållaren guidar dig vilken inställning som passar för vilken typ av kaffe.
Välj mellan 5 olika bryggmetoder när du maler dina kaffebönor, kokkaffe, bryggkaffe, presskaffe, mocka eller aeropress.

Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma..
Visa mer  

Produktdimensioner

Bredd 20 cm
Höjd 31.2 cm
Längd 15.5 cm
Vikt 1.9 kg
Antal
Tillgängligt i kassan
producto-73_A_UseImage1
Om produkten
Motor
Svart Aroma har en ny och förbättrad motor med lägre varvtal som ger låg värmeeffekt vilket innebär att kaffets doft och smak bevaras så bra som möjligt.

Konisk kvarn
Kaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.

Många inställningar
Välj mellan att mala allt från finaste mocka till grovt kokkaffe. Med denna kaffekvarn finns det många olika malningsinställningar så du kan hitta inställningen som ger den perfekta smaken för just dig. Välj mellan: kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress.

Enkel att använda
Justera enkelt malningsinställningarna genom att vrida på bönbehållaren, bönbehållaren guidar dig vilken inställning som passar för vilken typ av kaffe. Kaffekvarnen har en säkerhetsfunktion som gör att den inte fungerar om behållaren för för malet kaffe inte sätts in korrekt. Den medföljande kaffebönbehållaren och kaffelådan är gjorda av transparent plastmaterial med ett UV-filter som skyddar mot solljus.

Timer
Med 30 sekunders timer ställer du enkelt in tiden efter mängd kaffe du önskar mala och därefter stänger kvarnen av sig självt.

Enkel rengöring
Med avtagbara delar är det lätt att underhålla och rengöra din kvarn.

Rekommenderas av tek.no
Svart Aroma kaffekvarn rekommenderas av tek.no, läs hela testet och recensionen här.