Kundtyp: Företag | Privat

Ambassadör för Era of We

Kaffe till bar, kontor, café, restaurang & hotell
Köp kaffe direkt av odlaren, ge dina kunder en bättre kaffeupplevelse och bidra till att kaffets värdekedja förbättras på riktigt.
Hotell Restaurang Café
  • Köp kaffe direkt av kaffeodlaren, ge dina kunder full transparens och spårbarhet och bidra till en mer jämlik värdekedja för kaffets samtliga aktörer.

 

  • Kaffeodlaren har valt Löfbergs som rostare, vi är hedrade över uppdraget och har lagt ner ett stort arbete för att ta fram en bra rostprofil som främjar kaffets finaste aromer och smaker. Sedan paketerar vi självklart kaffet i miljövänliga förpackningsmaterial.

 

  • Var en del av Era of We och ta del av nya digitala affärs- och marknadsföringsmöjligheter. Möt nya kunder och utveckla tjänster tillsammans, både digitalt och fysiskt. Inspireras av The Coffee Lab, ett forum där alla i plattformen kan ställa frågor till kaffeexperter, läsa artiklar och ta del av recept och tips.
  • Låt dina kunder skapa relationer med människorna som möjliggjort den serverade koppen. Genom Era of We kan man chatta med andra aktörer i kaffets värdekedja, plattformens översättningsfunktion underlättar kontakten då den översätter till över 100 olika språk.

 

  • Erbjud varumärken från några av världens allra bästa kaffegårdar som odlar kaffe av högsta kvalitet. Genom QR-koden på förpackningen kan du förmedla berättelsen om kaffet till dina konsumenter, ta del av kaffets historia och hur det har resulterat i den serverade koppen.

 

  • Erbjud både befintliga och nya kunder en digital upplevelse genom funktionen Outlet Portal. Med Outlet portal bygger du en marknadsplats för att nästa generations konsumenter ska kunna hitta och besöka din verksamhet.
Högsta möjliga hållbarhet, spårbarhet och transparens.
Hotell Restaurang Café

Anmäl dig idag genom formuläret nedan