Hario V60 Pour Over kit
0
195,00 kr
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
Visa mer
Produktdimensioner
Bredd | 14 cm |
Höjd | 20 cm |
Längd | 14 cm |
Vikt | 0.59 kg |
Antal

Om produkten
Hur brygger man med en V60?
Att brygga kaffe hemma, på kontoret eller på ett café med en Hario V60 har blivit alltmer populärt. Med denna metod handbrygger man sitt kaffe, vilket gör att man har möjlighet att kontrollera hela bryggprocessen. Dessutom tar det inte lång tid att brygga med denna metod och du får fram fantastiska smaker från dina kaffebönor.
Vår brygguide Hario V60
1. Placera kaffefiltret i filtertratten.
2. Skölj pappersfiltret med kokande vatten och häll sedan ut det från kannan. Ställ din Hario V60 på en våg.
3. Mal ditt kaffe och häll ner det i pappersfiltret. Vi rekommenderar 15 g filtermalet kaffe per 225 ml/g vatten.
4. Häll på dubbelt så mycket varmt vatten (92 - 96 grader) som kaffe i cirkulerande rörelser över ditt kaffe. Exempelvis 30 g vatten till 15 g kaffe.
5. Vänta i 30 sekunder för att låta kaffet blomma.
6. Fortsätt hälla på vattnet i cirkulerande rörelsen. Totalt ska du ha i 225 g vatten per 15 g kaffe.
7. När du haft i rätt mängd vatten låter du det rinna klart genom filtret och kaffet.
8. Nu är det dags att njuta av ditt kaffe!
Att brygga kaffe hemma, på kontoret eller på ett café med en Hario V60 har blivit alltmer populärt. Med denna metod handbrygger man sitt kaffe, vilket gör att man har möjlighet att kontrollera hela bryggprocessen. Dessutom tar det inte lång tid att brygga med denna metod och du får fram fantastiska smaker från dina kaffebönor.
Vår brygguide Hario V60
1. Placera kaffefiltret i filtertratten.
2. Skölj pappersfiltret med kokande vatten och häll sedan ut det från kannan. Ställ din Hario V60 på en våg.
3. Mal ditt kaffe och häll ner det i pappersfiltret. Vi rekommenderar 15 g filtermalet kaffe per 225 ml/g vatten.
4. Häll på dubbelt så mycket varmt vatten (92 - 96 grader) som kaffe i cirkulerande rörelser över ditt kaffe. Exempelvis 30 g vatten till 15 g kaffe.
5. Vänta i 30 sekunder för att låta kaffet blomma.
6. Fortsätt hälla på vattnet i cirkulerande rörelsen. Totalt ska du ha i 225 g vatten per 15 g kaffe.
7. När du haft i rätt mängd vatten låter du det rinna klart genom filtret och kaffet.
8. Nu är det dags att njuta av ditt kaffe!