Kundtyp: Företag | Privat
Brasilien

Följ med på Annas smakäventyr

0
129,00 kr Priser visas inkl. moms
Levereras inom 1-2 arbetsdagar
Med Annas prenumeration kan du upptäcka nya kaffesmaker, lära dig mer om var och hur ditt kaffe odlas och utforska den spännande kaffegemenskapen över hela världen. Annas unika färdigheter, omfattande kunskaper och raffinerade smak passar utmärkt för dig som har en äventyrlig anda och är villig att prova nya saker.

Anna har arbetat mycket med odlare under åren och tror att det viktigaste för ett gott kaffe är lyckliga odlare. Jordbrukarna är kaffeindustrins grundsten och ryggrad, men de är ofta förbisedda. Kaffe är fortfarande en växt, som behöver näring och omsorg, och det är jordbrukarna som gör hela skillnaden för hur kaffet smakar.

Vad kan du förvänta dig av Annas prenumeration?
Anna är äventyrlig och gillar att utforska de många olika smakprofilerna i kaffe. Det bästa kaffet är färskt och säsongsbetonat. Anna föredrar sydamerikanskt kaffe på våren och sommaren, medan hon övergår till olika ursprung som Etiopien när året går och de olika skördecyklerna inträffar. Detta garanterar att ditt kaffe är så färskt som möjligt.

Generellt föredrar Anna fruktigt kaffe, med en rundad smak och utan bitterhet. Hennes urval syftar till att konsekvent förse dig med högkvalitativt kaffe månad efter månad, tillsammans med ett brett urval av smakprofiler från många olika regioner.

Vem är Anna?
Anna är den enda auktoriserade SCA-utbildaren (Specialty Coffee Association) i Sverige. Hon har arbetat inom kaffeindustrin och på Löfbergs i över 20 år och har en anmärkningsvärd lista av prestationer i bagaget.

Auktoriseringen ger henne förmågan och elegansen att utbilda både nybörjare och mer erfarna i kaffebryggning, baristakunskaper och sensoriska färdigheter. Hon har hållit otaliga utbildningstillfällen över hela världen. Hon har deltagit i en rad olika tävlingar - hon har vunnit en guldmedalj i Swedish Cup Tasters Championship, en bronsmedalj i World Cup Tasters Championship och varit medlem i det svenska baristalandslaget.
Visa mer  
Visa lådans storlek Detta kaffe kan endast köpas på abonnemang
Antal
Total vikt: 250 g
Smak noteringar Rostarens noteringar Brygguide
Smakprofil Body 8,0 Acidity 8,0 Aroma 7,0 Processing Mer information
Söt och mjuk munkänsla med toner av smörkola, knäck och vita druvor. Rekommenderad bryggmetod: presskanna, men funkar också bra som filterbrygg.
Malningsgrad: Presso, något grövre än filterbrygg Dosering: 18g kaffe till 260ml vatten (65-70g/liter). Bryggtips till en liten presskanna: Väg upp kaffet i presskannan och häll på 100 ml av det heta vattnet, rör om. Låt dra i några sekunder och häll på resten av vattnet och rör om igen, låt dra i 3-4 minuter. Pressa sedan ner metallfiltret och servera.
Fazenda California From the time Fazenda California was set up in 1903, it has kept itself at the forefront of the latest agronomical research and cutting-edge modernizations. Our extraordinary award-winning coffees, legions of loyal customers, productive land and happy people stand testament to the success of these endeavors.
Ursprung Brasilien
Moisture content 11,2
Variety Mundo Novo 388/17
Species Arabica
Reviews 0 av 5
0 kund betyg
5.0 (0) 4.0 (0) 3.0 (0) 2.0 (0) 1.0 (0)
Övergripande upplevelse 0 Kommunikation 0
Se alla betyg