Pages

Var med i den iskalla jakten!

Var med i den iskalla jakten i Lindvallen, Tandådalen och Hundfjället, Sälen. Hitta tre coldspots och få en Löfbergs ICE. Dessutom kan du skicka en till en vän som befinner sig i Sälen. Varje dag släpps 200 burkar och först till kvarn gäller! Du ser riktning och avstånd till närmaste coldspot. Ju närmare du kommer, desto kallare blir det.


 


Tävla om JBL-högtalare på våra enheter varje vecka

När du hämtar ut en Löfbergs ICE mot uppvisning av ICE-kupong på en enhet kan du även anmäla dig att vara med i utlottningen av en JBL Clip 2 trådlös högtalare. En vinnare utses varje fredag kl. 17.00. Vinnaren kontaktas via sms och priset hämtas före kl. 15.00 på lördagen, dagen därpå.

 


Så här går det till

Varje dag kl. 09.00 aktiveras ett antal coldspots i Lindvallen, Tandådalen och Hundfjället. Användarens uppgift är att hitta tre av dessa coldspots under en och samma dag, kl. 09.00 till liftarna stänger. För att en coldspot ska registreras som hittad måste appen vara aktiverad och användaren inloggad vid platsen. Platserna för aktiva coldspots byts ut varje dag.

Till hjälp för att hitta coldspots finns en pil som visar riktning samt avstånd till närmsta coldspot. Grafiken skiftar även från varmt till kallt. Ju närmare deltagaren är en coldspot desto “kallare” blir skärmen.

När användaren har hittat tre coldspots visas en ICE-kupong i appen. Med en ICE-kupong kan användaren hämta ut en Löfbergs ICE på någon av Löfbergs enheter i Lindvallen eller Hundfjället. Användaren har också möjlighet att skicka en ICE-kupong till en vän via sms. Mottagaren måste installera och ladda ner appen för att få tillgång till sin kupong. En ICE-kupong skickas med fördel till någon som också befinner sig i Sälen. En ICE-kupong är giltig den dagen du fått den plus nästkommande dag.

Totalt finns 200 burkar Löfbergs ICE att lägga vantarna på per dag. Hälften av burkarna släpps i appen kl. 09.00 varje dag och resten kl. 12.00. Användaren kan se hur många burkar som finns kvar i appen och först till kvarn gäller. Skulle burkarna ta slut meddelas detta i appen och jakten börjar om när nya burkar fylls på. Om användaren redan har hittat coldspots under förmiddagen får användaren behålla dessa och kan fortsätta leta efter kl. 12.00 igen.

En användare kan delta i kampanjen max en gång per dag.

Uthämtning av produkter

Iskaffet – ICE Espresso, ICE Latte Macchiato eller ICE Double Espresso – hämtas ut på något av Löfbergs enheter mot uppvisande av ICE-kupong. På kupongen står skrivet var produkten kan hämtas ut. ICE-kupongen inaktiveras av personalen vid uthämtning.

Enheter

Löfbergs-enheterna finns i Lindvallen (Gustavsbacken och Gustav III-liften) samt i Hundfjället (E8:an-liften vid Hundfjällstorget).

Registrering

Användaren registrerar sig med mobilnummer. Ett sms skickas till numret med en lösenkod som användaren använder för att logga in.

Inloggning

Om användaren redan registrerat sig och exempelvis ominstallerat appen kan användaren logga in på nytt. Lösenordet återfinns i aktiveringssms:et. Om detta är borttaget finns möjligheten att beställa ett nytt lösenord.

Behandling av personuppgifter

Alla personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL). De uppgifter som lämnas i samband med deltagandet i kampanjen kommer endast användas för att kunna administrera kampanjen. Personuppgifterna kommer inte att överlåtas eller säljas vidare. Om du önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig kontakta oss på icehunt@lofbergs.se.

Kontakt

Har du några frågor om våra villkor eller innehållet i ICE Hunt? Mejla icehunt@lofbergs.se.