Frågan Live!

Vi vill vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. I vår intervjuserie Frågan låter vi programledaren Hanna Persson ställa frågorna som står mellan oss och en bättre morgondag. I jakt på svar träffar hon kända profiler som alla sitter på egna erfarenheter i frågan. Och så dricks det kaffe förstås!

De sju första avsnitten har väckt känslor, utbildat och skapat debatt. Vi är enormt glada för all respons vi fått och vill därför fortsätta. Men den här gången vill vi göra det på ett lite annorlunda sätt.

“Hur är det med bekräftelsebehovet Hanna Persson?”

Hur överlever man som bekräftelsetorsk i ett like-samhälle? Och hur ska Hanna hitta vägen ut från det bekräftelsebehov hon stundtals upplever som ett fängelse?

I ett ärligt och nära samtal med psykologen och Rädslan-poddaren, Linnea Werner, bjuder Löfbergs in till ett livesnack där programledaren och profilen Hanna Persson lägger sig på terapidivanen för att reda ut en känsla hon delar med väldigt många andra.

Vill du vara där?

Livesnacket kommer att vara på The lobby Stockholm den 22/8 med start kl.17.

Utöver ett intressant och givande samtal bjuder vi på smarriga kaffedrinkar, uppsluppen mingelmiljö och vegetariskt tilltugg. Tänk gärna ut nån smart fråga du vill ställa till Hanna!

18-årsgräns är det som gäller.

Anmäl dig och din kompis – det är först till kvarn som gäller! (60 platser)

Oj, det var högt tryck på platserna!

Vi ordnar med en reservlista och försöker samtidigt vaska fram några platser till. Anmäl dig och en vän (om du vill) så hör vi av oss senast tisdag om du har fått plats!

Nu tycker vi reservlistan är full också. Tack alla fina som vill komma! Vi återkommer till dig som fått plats.