Artikeln har lagts till i varukorgen
  • Kaffe - en riktigt vinstmaskin

    Genom att servera riktigt gott kaffe får du helt enkelt nöjda kunder.

    Vårt kaffe

Kaffe till café och restaurang

Kaffe blir allt viktigare för caféer, restauranger, företag och hotell. Kunderna har lärt sig att vara kräsna när det gäller kaffet och är intresserade av vad de dricker. Genom att servera riktigt gott kaffe får du helt enkelt nöjda kunder. Och nöjda kunder kommer som bekant tillbaka.

Och bättre än så! Få produkter är så marginalstarka som kaffe. Med en genomtänkt strategi bakom ditt kaffeerbjudande, kan du få en god marginal på varje enskild såld kopp. Strategin handlar om att skapa det rätta flödet och titta på vad som fungerar för just din  verksamhet och personal. Det kan röra  sig om att beställa rätt råvara i rätt mängd, kombinerat med att använda rätt maskiner. Erbjudande och prissättning är andra viktiga parametrar. Men den viktigaste framgångsfaktorn är kanske ändå människorna som hanterar ditt kaffe. Kunniga medarbetare brukar betyda mycket för kaffeförsäljningen. När det gäller personal, så delar vi gärna med oss av våra erfarenheter när det gäller allt från kaffeutbildningar till konkreta servicetips och motiverande säljevents.

Fråga oss, så berättar vi mer!

En annan sak som vi gärna berättar mer om är våra hållbara offerter. När du ber om en offert från oss, får du alltid erbjudande om en miljöanpassad variant, en så kallad hållbar offert, på köpet. Den visar att det inte behöver kosta så mycket mer att tänka på miljön och värna om framtiden.