Dricker nitro
Publicerat 11 december, 2017 av Erica Hallin

Kallt kaffe och bubbelgumsfärgat hår?

OK, så här är det. Vissa saker är trendigare än andra. Det gäller både i kaffets värld och livet utanför. Har vi förstått. För i ärlighetens namn, det vi tänker mest på är vilket som är det hetaste kaffet.

Häromveckan bjöd vi in de allra trendigaste människorna att smaka det allra trendigaste kaffet. Därför svämmade Löfbergs Rosteri & Kaffebar på Kungsgatan i Stockholm över av personer med bubbelgumsfärgat hår, yoga pants eller en fransk bulldog vid sin sida. Kika här.

 

Inget är hetare än kallt kaffe
Vi bjöd på det hetaste i kaffebranschen: Nitro Coffee – ett kallbryggt kaffe som trycksätts med nitrogen och serveras på tapp. Trenden kommer från USA, nu ökar intresset i Sverige också.

Vårt Nitro Coffee görs på ekologiska arabicabönor från Sidamo i Etiopien. Vi brygger det med friskt, kallt vatten under 16 timmar, vilket ger en söt och rund kaffesmak. Finns både som original och smaksatt med ekologisk lakritsrot.

Nyfiken? Välkommen in till oss och prova. Och du behöver inte ha bubbelgumsfärgat hår. Om du inte vill.