Publicerat 19 oktober, 2017 av Löfbergs

Mer kaffeshake åt folket!

Strössel, godis, glass, grädde, donuts, kanelbullar – och massor av gott kaffe såklart. Det var verkligen uppdukat till fest när Sandra Beijer och Rebecca Brage bjöd in till bloggevent på Löfbergs Rosteri & Kaffebar på Kungsgatan i Stockholm.

Och vilken kväll det blev! Kolla här:

 

Kreativiteten flödade under kvällen och till slut var lokalen full av vackra, färgsprakande och goda kaffeshakes! Den ena galnare och godare än den andra.

Juryn, som bestod av Sandra, Rebecca och vår egen Felicia, hade inget lätt jobb. Till slut kunde man enas om tre finalister: Sofies fikashake, Agnieszkas pistage- och lakritsdröm, och Elsas kaffeknäck.

Vinnaren utsågs av Sandra och Rebeccas följare. Stort jubel och massor av fanfarer för vinnaren som blev: Sofies fikashake – gjord på kaffeglass mixad med Cold Brew och kanelbulle, toppad med kanelbulle, donut, frosting och strössel!

Förutom evig ära och berömmelse kan Sofie – och alla vi andra! – glädjas åt att vi kommer att servera hennes kaffeshake på Löfbergs Rosteri & Kaffebar till mitten av november.

Välkommen till Kungsgatan 3 för att smaka på en riktigt god vinnare!

***