Vi är en del av Era of We

Löfbergs är en del av Era of We, den första digitala plattform som för samman kaffeodlare, kafferosterier och konsumenter. Syftet är att förändra och modernisera värdekedjan och ge mer tillbaka till odlare och konsumenter.

Kaffeindustrin har stora utmaningar och många kaffeodlare kämpar dagligen för att överleva ekonomiskt. Det hotar försörjningsmöjligheterna och gör att färre unga ser en framtid som kaffeodlare, vilket på sikt kan minska tillgången på kaffe. Det är dags att göra något åt det här. Det är dags att förändra kaffets värdekedja och förbättra odlarnas möjligheter.

Genom Era of We kan kaffeodlare bygga sina egna varumärken och marknadsföra sig direkt mot konsumenter och kafferosterier. Det skapar en mer balanserad värdekedja där värdet för kaffeodlarna ökar genom att dom sätter villkoren. Här kan du som konsument hitta, hålla kontakt med och köpa kaffebönor direkt från kaffeodlare. Det gör det lättare för dig att upptäcka nya, unika kaffesorter och utforska historien kring ditt favoritkaffe. Genom Era of We kan du vara en del av en nödvändig förändring.

Vi vill vi demokratisera värdekedjan genom öppenhet och utökat samarbete. Genom att hjälpa kaffeodlare att skapa egna varumärken baserat på de unika egenskaperna för deras kaffe kommer Era of We att bidra till att öka det totala värdet för odlarna, säger Martin Löfberg, grundare och ordförande för Era of We.

Genom Era of We kan du köpa kaffe direkt av odlarna. Dyker det upp frågor kan du chatta med odlaren, utan språksvårigheter då chatten översätter över 100 olika språk!


KLICKA HÄR för att beställa kaffe

KLICKA HÄR för att komma till Era of We’s Instagram