Löfbergs ny kaffepartner till Stockholm Lives arenor

Vi är glada över att meddela att vi på Löfbergs är ny partner och exklusiv leverantör av varma och kalla kaffedrycker till Stockholm Lives fem stora arenor: Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena. Samarbetet inleds den 1 september och gäller i 5 år.

– Superkul! Här får vi möjlighet att bidra till en positiv helhetsupplevelse för de ca 3 miljoner människor som besöker arenorna varje år. Samtidigt stärker vi vår ställning på den viktiga Stockholmsmarknaden, säger Leif Sjöblom, kundansvarig på Löfbergs.

Som en del i samarbetet kommer vi på Löfbergs att utveckla kaffeerbjudandet tillsammans med de olika restauratörerna på arenorna.

– Vi valde Löfbergs eftersom de har lång erfarenhet av arenasamarbeten och ett brett sortiment av båda varma och kalla kaffedrycker. Tillsammans har vi goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra besökare ytterligare några snäpp, säger Per Lindblad, Head of Sales på Stockholm Live.

Nordens mest besökta arenor
Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. De driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över.