Familjeföretag i gott samarbete

Familjeföretagandet ligger Löfbergs varmt om hjärtat, därför gör det oss lite extra stolta att en av våra partners är ett av Sveriges äldsta familjeföretag. Ett företag som ständigt växer och utvecklas trots den unika position de redan besitter.

Sabis är ett Stockholmsbaserat familjeföretag som grundades 1874. Med lång historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service. Idag är de cirka 600 medarbetare på 20 restauranger, 10 caféer, 5 matbutiker och 3 hotell och mötesanläggningar. Madeleine Brehmer, VD och Caroline Cederblad, styrelseordförande, tillhör tredje generationen att driva Sabis.

Madeleine Brehmer, VD tillsammans med Caroline Cederblad, Styrelseordförande för Sabis. Foto: Sabis

Ett gott samarbete
Sabis vision är att skapa Sveriges bästa kundupplevelse inom mat och möten. Denna vision tror man sig kunna uppnå genom att servera Löfbergs varma och kalla kaffe. Ett tecken på gott samarbete med tanke på att företagen arbetat tillsammans i över 10 år.

– Kaffet är en stor del i många av våra kundupplevelser. Kaffet ska ge energi, smak och förgylla dagen för våra gäster. Kaffet är centralt och blir alltid en snackis- här behövs kvalitet och trygghet. Därför har vi valt att jobba med Löfbergs, som står för hållbarhet, kvalitet och långsiktighet, säger Madeleine Brehmer, VD för Sabis.

Växer ständigt
Sabis växer och utvecklas ständigt i linje med företagets vision, att skapa Sveriges bästa kundupplevelse inom mat och möten och det är Smådalarö Gård och Hotell ett exempel på. En unik året runt destination i Stockholms skärgård med anor från 1810, som under sommaren 2021 slog upp dörrarna efter att ha genomgått en totalrenovering. Med närheten till lantlig idyll och havets vågor, finns även ett av Sveriges modernaste spa på plats. Och på Smådalarö Gård och Hotell serveras det självklart kaffe från Löfbergs.

Smådalarö Gård och Hotell utanför Stockholms skärgård. Foto: Hannes Söderlund

Smådalarö Gård och Hotell utanför Stockholms skärgård. Foto: Hannes Söderlund