Aktuellt

 • 2014-04-16

  Löfbergs bjuds in till toppmöte om mat

  Bill Clinton är huvudtalare när toppmötet EAT – Stockholm Food Forum arrangeras för första gången. Mötet samlar 650 forskare, politiker och näringsliv från hela världen som ska diskutera vägen till en sund och hållbar matindustri. Initiativtagaren Gunhild A. Stordalen välkomnar nu det svenska...
 • 2014-04-15

  Drömbokning till sommarens festivaler

  Live Nation och Luger har gjort klart med en ny artist till STHLM Fields, Stockholm Music & Arts, Way Out West och Popaganda – en kaffeartist. Det handlar om Kafferosteriet Löfbergs som blir sommarens officiella festivalkaffe.
 • 2014-04-11

  Löfbergs intar Finlands nationalscen

  Kafferosteriet Löfbergs fortsätter att växa i Finland. 2013 steg försäljningen till hotell, restauranger och kaféer med 30 procent. Och antalet nya kunder fortsätter att öka. Nu är det klart att besökarna på Helsingfors Stadsteater serveras kaffe från det svenska familjeföretaget.
 • 2014-04-08

  Löfbergs prisas för sitt hållbarhetsarbete

  Kafferosteriet Löfbergs fick idag ta emot priset Utmärkt Hållbar Leverantör. Priset delas ut av Miljöstyrningsrådet och belönar ett företag som arbetar framgångsrikt med att leverera miljöanpassade varor och tjänster.
 • 2014-04-07

  Nordic Choice och Compass Group valde Löfbergs

  Löfbergs befäster sin ledande position på den svenska Out of Home-marknaden. I en gemensam upphandling väljer Nordic Choice och Compass Group att förlänga med det familjeägda kafferosteriet. Förutom massor av gott kaffe innehåller avtalet en unik hållbarhetssatsning.
 • 2014-04-03

  Brand Union och Löfbergs inleder designsamarbete

  Efter en pitch där flera av Sveriges designbyråer deltog inleder Löfbergs ett samarbete med Brand Union. Uppdraget blir att vara en strategisk designpartner och att bidra till att utveckla och förstärka upplevelsen kring varumärket Löfbergs.
 • 2014-03-20

  Rekordmånga köper kapselkaffe

  Försäljningen av kaffekapslar växer kraftigt – upp 50 procent de senaste tolv månaderna. Allra mest växer Löfbergs som ökat sin försäljning med 200 procent. Det visar färska siffror från Nielsen Company.
 • 2014-03-06

  Löfbergs anlitar solen i unikt hållbarhetsprojekt

  Nu ska solen i Karlstad få göra skäl för namnet. Detta då Löfbergs och ClimateWell bygger världens första storskaliga testanläggning av solpaneler för både värme och kyla. Den nya tekniken minskar energianvändning och koldioxidutsläpp och projektet följs med stort intresse av bland annat Europeis...
 • 2014-03-05

  100 procent hållbart till restauranger och kaféer

  Senast 2016 ska allt Löfbergs kaffe komma från odlingar som är certifierat hållbara. Nu tar det familjeägda kafferosteriet ett stort steg på vägen. Från och med den 1 mars är allt kaffe som levereras till hotell, restauranger och kaféer certifierat.
 • 2014-02-25

  Emma är Värmlands hopp i Barista Cup

  Barista Cup – eller svenska espressomästerskapen – är i full gång. På torsdag är det dags för den andra deltävlingen i Stockholm. Då kliver Värmlands hopp Emma Johansson in i tävlingen. I potten ligger en möjlighet att få representera Sverige i World Barista Championship.