Aktuellt

 • 2014-08-21

  Löfbergs förstärker med välbalanserad colombian

  Välbalanserad med tydlig blommighet, plommonsötma och honungstoner. Där har ni Löfbergs senaste tillskott av specialkaffe: Red Ecolsierra. Kaffet kommer från Sierra Nevada, nära den Karibiska kusten i norra Colombia.
 • 2014-08-20

  Löfbergs flyttar till Stureplan

  Nej, det blir ingen flytt av kaffeskrapan från Karlstad till Sergels torg. Men det blir ändå ett nytt kafferosteri i Stockholm. Lagom till julhandeln öppnar Löfbergs nämligen sin första flagship store och ett mikrorosteri på Kungsgatan, ett stenkast från Stureplan.
 • 2014-06-23

  Finska hockey- och kaffeälskares bästa vän?

  Hockey och kaffe. Två saker som är väldigt populära i Finland. Det har Löfbergs tagit fasta på. Det svenska kafferosteriet är redan officiell kaffepartner till Hartwall Areena i Helsingfors och Isku Areena i Lahti. Nu inlederföretaget även ett samarbete med hockeylaget TPS och HK Areena i Åbo.
 • 2014-06-18

  Full fart för Löfbergs i Almedalen

  Snart är det dags för politikerveckan i Almedalen. Kafferosteriet Löfbergs är en av de värmländska deltagarna. Företaget arrangerar ett eget frukostseminarium och har även bjudits in till en rad andra programpunkter. Nu väntar några hektiska dagar i Visby, inte minst med tanke på att årets upplag...
 • 2014-06-03

  Sju värmländska kaféer bland Sveriges bästa

  Idag presenterade White Guide den nya listan med Sveriges bästa kaféer. Och det gick bra för Värmland – hela sju kaféer rankas bland Sveriges bästa!
 • 2014-06-03

  Löfbergs på ny finsk arena

  Finland är en viktig marknad för Löfbergs. Det senaste året har det svenska kafferosteriet ökat sin försäljning kraftigt i världens kaffetörstigaste land. Ett samarbete med hockeylaget Lahti Pelicans och Isku Areena ska stärka varumärket ytterligare.
 • 2014-05-28

  Bisyssla skapar 100 000 nya jobb på Löfbergs

  Kafferosteriet Löfbergs i Karlstad går för högtryck. Nu hyr man in 100 000 nya medarbetare. Men den här gången handlar det inte om att öka kaffeproduktionen utan om en annorlunda bisyssla.
 • 2014-05-27

  Ny ägarstiftelse ska gynna kaffebönder

  Familjen Löfberg stärker sitt engagemang för världens kaffebönder. En ny ägarstiftelse ska bidra till en mer hållbar utveckling i odlarländerna. Stiftelsens pengar kommer att användas till utvecklingsprojekt, forskning och utbildning.
 • 2014-05-26

  Pressinbjudan: 100 000 nya jobb på Löfbergs

  Löfbergs i Karlstad går för högtryck. Nu hyr man in 100 000 nya medarbetare. Men den här gången handlar det inte om att öka kaffeproduktionen utan om en annorlunda bisyssla. Varmt välkommen till Löfbergs onsdagen den 28 maj, kl. 10 så berättar vi mer. På pressträffen medverkar representanter från...
 • 2014-05-21

  H&M, IKEA, Volvo – och Löfbergs

  Löfbergs arbete med att ta ansvar för människor och miljö uppmärksammas i allt högre grad. Nu har det familjeägda kafferosteriet bjudits in till ett unikt nätverk för företag som samarbetar för hållbar utveckling. Nätverket samordnas av Sida.