Aktuellt

 • 2014-11-20

  Christian Sievert tar plats i Löfbergs styrelse

  Bolagsstämman för AB Anders Löfberg valde Christian Sievert till ny styrelseledamot. Christian är 45 år och driver investmentbolaget AB Max Sievert. Christian har flera styrelseuppdrag, bland annat i klädkedjan H&M och riskkapitalbolaget AB Segulah.
 • 2014-11-19

  ​​​Kobbs kan vinna varumärkespris

  2007 vann Löfbergs Signumpriset. Nu kan företagets tevarumärke Kobbs göra detsamma. Men då måste man besegra konkurrenter som bland annat Aktuellt, Kalles, Skistar och Ving. Det står klart när årets tolv finalister till Signumpriset presenterades.
 • 2014-11-11

  Löfbergs honung gav 10 000 kronor till Julänglarna

  Under hösten har Löfbergs sålt honung som företagets egna bin producerat. Alla som köpt en burk har fått vara med och bestämma vem som ska få överskottet från försäljningen. På tisdagen överlämnade Kathrine Löfberg 10 000 kronor till Julänglarna som fick flest röster.
 • 2014-10-29

  Nya kapselmaskiner hos Löfbergs

  Design, funktion och kvalitet. Det är ledorden när Löfbergs lanserar ett nytt modellprogram för kapselmaskiner. Nu hoppas det familjeägda kafferosteriet få ännu fler att upptäcka hur enkelt det är att brygga en god kopp, varje gång!
 • 2014-10-29

  Löfbergs fortsätter växa på kapslar

  I flera år har Löfbergs haft en högre tillväxttakt på kapslar än marknaden som helhet, en trend som håller i sig. De senaste tolv månaderna har marknaden ökat med 24 procent. Löfbergs ökning är drygt fyra gånger så stor: 111 procent*. Nu lanserar det familjeägda kafferosteriet fyra nya...
 • 2014-10-20

  Anna Nordström tar kaffet till nya höjder

  Det händer en hel del för Karlstadtjejen Anna Nordström just nu. För två veckor sedan arrangerade hon världens högsta kaffeprovning. Förra veckan åkte hon till London, med sig i bagaget hem har hon ett unikt certifikat från The Speciality Coffee Association of Europe (SCAE).
 • 2014-10-14

  Fairtrade-märkt kapsel unga stjärnkockars favorit

  Löfbergs lät det Svenska Juniorkocklandslaget testa fram sin kapselfavorit. Vinnaren? Ett klassiskt och Fairtrade-märkt bryggkaffe: White Rainbow.
 • 2014-10-09

  Världsrekord för Löfbergs solpanelsanläggning

  Under våren byggdes världens första storskaliga testanläggning av solpaneler för både värme och kyla på Löfbergs tak. Idag presenteras de första resultaten. De visar att verkningsgraden är rekordhög. För varje kWh som tillförs utvinns 10,6 kWh. Det är dubbelt så mycket som för tidigare lösningar.
 • 2014-09-29

  Löfbergs tacklar jämlikhet i ny reklamfilm

  Med kommunikationskonceptet En god anledning att ses vill kafferosteriet Löfbergs lyfta upp initiativ som får svenskar att umgås mer öppet och fördomsfritt. I en ny reklamfilm visar rugbylaget Stockholm Berserkers att sporten också kan vara en plats där alla kan mötas på samma plan – oavsett kön,...
 • 2014-09-16

  100 procent schysst kaffe från Löfbergs

  Intresset för ekologiska och hållbarhetsmärkta livsmedel har exploderat det senaste året. Nu blir det ännu lättare för svenska konsumenter att välja hållbart även i kaffehyllan. Från och med september leverarar Löfbergs 100 procent schysst kaffe till dagligvaruhandeln.