Aktuellt

 • 2014-08-29

  Axfood Snabbgross tar in Löfbergs kapslar

  Nu tar Axfoood Snabbgross in Löfbergs kapslar i sitt sortiment. Därmed får Löfbergs ytterligare en kanal till restauranger och caféer där kapslar växer i popularitet.
 • 2014-08-27

  Kathrine Löfberg tar över ordförandeklubban

  Kathrine Löfberg, 45, blir ny styrelseordförande i AB Anders Löfberg. Den 1 januari 2015 efterträder hon Anders Löfberg. Kathrine Löfberg har arbetat på ledande positioner inom företaget sedan 1999.
 • 2014-08-21

  Löfbergs förstärker med välbalanserad colombian

  Välbalanserad med tydlig blommighet, plommonsötma och honungstoner. Där har ni Löfbergs senaste tillskott av specialkaffe: Red Ecolsierra. Kaffet kommer från Sierra Nevada, nära den Karibiska kusten i norra Colombia.
 • 2014-08-20

  Löfbergs flyttar till Stureplan

  Nej, det blir ingen flytt av kaffeskrapan från Karlstad till Sergels torg. Men det blir ändå ett nytt kafferosteri i Stockholm. Lagom till julhandeln öppnar Löfbergs nämligen sin första flagship store och ett mikrorosteri på Kungsgatan, ett stenkast från Stureplan.
 • 2014-06-23

  Finska hockey- och kaffeälskares bästa vän?

  Hockey och kaffe. Två saker som är väldigt populära i Finland. Det har Löfbergs tagit fasta på. Det svenska kafferosteriet är redan officiell kaffepartner till Hartwall Areena i Helsingfors och Isku Areena i Lahti. Nu inlederföretaget även ett samarbete med hockeylaget TPS och HK Areena i Åbo.
 • 2014-06-18

  Full fart för Löfbergs i Almedalen

  Snart är det dags för politikerveckan i Almedalen. Kafferosteriet Löfbergs är en av de värmländska deltagarna. Företaget arrangerar ett eget frukostseminarium och har även bjudits in till en rad andra programpunkter. Nu väntar några hektiska dagar i Visby, inte minst med tanke på att årets upplag...
 • 2014-06-03

  Sju värmländska kaféer bland Sveriges bästa

  Idag presenterade White Guide den nya listan med Sveriges bästa kaféer. Och det gick bra för Värmland – hela sju kaféer rankas bland Sveriges bästa!
 • 2014-06-03

  Löfbergs på ny finsk arena

  Finland är en viktig marknad för Löfbergs. Det senaste året har det svenska kafferosteriet ökat sin försäljning kraftigt i världens kaffetörstigaste land. Ett samarbete med hockeylaget Lahti Pelicans och Isku Areena ska stärka varumärket ytterligare.
 • 2014-05-28

  Bisyssla skapar 100 000 nya jobb på Löfbergs

  Kafferosteriet Löfbergs i Karlstad går för högtryck. Nu hyr man in 100 000 nya medarbetare. Men den här gången handlar det inte om att öka kaffeproduktionen utan om en annorlunda bisyssla.
 • 2014-05-27

  Ny ägarstiftelse ska gynna kaffebönder

  Familjen Löfberg stärker sitt engagemang för världens kaffebönder. En ny ägarstiftelse ska bidra till en mer hållbar utveckling i odlarländerna. Stiftelsens pengar kommer att användas till utvecklingsprojekt, forskning och utbildning.