Aktuellt

 • 2014-06-23

  Finska hockey- och kaffeälskares bästa vän?

  Hockey och kaffe. Två saker som är väldigt populära i Finland. Det har Löfbergs tagit fasta på. Det svenska kafferosteriet är redan officiell kaffepartner till Hartwall Areena i Helsingfors och Isku Areena i Lahti. Nu inlederföretaget även ett samarbete med hockeylaget TPS och HK Areena i Åbo.
 • 2014-06-18

  Full fart för Löfbergs i Almedalen

  Snart är det dags för politikerveckan i Almedalen. Kafferosteriet Löfbergs är en av de värmländska deltagarna. Företaget arrangerar ett eget frukostseminarium och har även bjudits in till en rad andra programpunkter. Nu väntar några hektiska dagar i Visby, inte minst med tanke på att årets upplag...
 • 2014-06-03

  Sju värmländska kaféer bland Sveriges bästa

  Idag presenterade White Guide den nya listan med Sveriges bästa kaféer. Och det gick bra för Värmland – hela sju kaféer rankas bland Sveriges bästa!
 • 2014-06-03

  Löfbergs på ny finsk arena

  Finland är en viktig marknad för Löfbergs. Det senaste året har det svenska kafferosteriet ökat sin försäljning kraftigt i världens kaffetörstigaste land. Ett samarbete med hockeylaget Lahti Pelicans och Isku Areena ska stärka varumärket ytterligare.
 • 2014-05-28

  Bisyssla skapar 100 000 nya jobb på Löfbergs

  Kafferosteriet Löfbergs i Karlstad går för högtryck. Nu hyr man in 100 000 nya medarbetare. Men den här gången handlar det inte om att öka kaffeproduktionen utan om en annorlunda bisyssla.
 • 2014-05-27

  Ny ägarstiftelse ska gynna kaffebönder

  Familjen Löfberg stärker sitt engagemang för världens kaffebönder. En ny ägarstiftelse ska bidra till en mer hållbar utveckling i odlarländerna. Stiftelsens pengar kommer att användas till utvecklingsprojekt, forskning och utbildning.
 • 2014-05-26

  Pressinbjudan: 100 000 nya jobb på Löfbergs

  Löfbergs i Karlstad går för högtryck. Nu hyr man in 100 000 nya medarbetare. Men den här gången handlar det inte om att öka kaffeproduktionen utan om en annorlunda bisyssla. Varmt välkommen till Löfbergs onsdagen den 28 maj, kl. 10 så berättar vi mer. På pressträffen medverkar representanter från...
 • 2014-05-21

  H&M, IKEA, Volvo – och Löfbergs

  Löfbergs arbete med att ta ansvar för människor och miljö uppmärksammas i allt högre grad. Nu har det familjeägda kafferosteriet bjudits in till ett unikt nätverk för företag som samarbetar för hållbar utveckling. Nätverket samordnas av Sida.
 • 2014-04-29

  Sodexo ökade till 53 procent Fairtrade-kaffe

  På ett år har Sodexo i Sverige ökat andelen Fairtrademärkt kaffe markant, från två till 53 procent. Det har bland annat resulterat i drygt 1,5 miljoner kronor mer till kaffebönder och kooperativ. Bakom uppgången ligger ett ökat fokus på hållbara affärer – och ett byte av kaffeleverantör.
 • 2014-04-16

  Löfbergs bjuds in till toppmöte om mat

  Bill Clinton är huvudtalare när toppmötet EAT – Stockholm Food Forum arrangeras för första gången. Mötet samlar 650 forskare, politiker och näringsliv från hela världen som ska diskutera vägen till en sund och hållbar matindustri. Initiativtagaren Gunhild A. Stordalen välkomnar nu det svenska...